Întrebare interesantă atât pentru telespectatori, cât și pentru modele

Forumuri General Videochat Întrebare interesantă atât pentru telespectatori, cât și pentru modele

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor. Am necesitate de sugestii/sfaturi și păreri despre ceva. Vă rugăm să contribuiți deşi puteți… deoarece cred că toți ați avut această experiență într-un soi sau altul b4.
  În primul rând, sunt un model de cameră.
  Un fan de-al meu a spus recent ca nu mai este fan si nu va mai veni sa ma vada/sustina.. . Încât și-a dorit ocazia de a deţine o relație romantică cu mine. A spus că a interpretat bunătatea mea ca pe un interes pentru el, iar azi își dă seama că nu a fost. I-am spus precedent că nu mi-am dorit niciodată să întâlnesc pe nimeni la camera foto în viața reală. Tocmai deşi era la o convenție mi-aș întâlni fanii, i-am spus. Așa că nu înțeleg de ce, întocmai și după aceea, ar crede că are șansa să iasă cu mine… Așa că întrebarea mea adresată telespectatorilor este: cauți o oportunitate reală de a fi alături de modelele de webcam pe care le-ai vezi?? Cammodels, ce faci in ce perioada se întâmplă aceste lucruri? Și îi împiedici pe oameni să-și dorească mai mult decât prietenie și sprijin cu fantezii? Asta este normal? Acest lucru mi se întâmplă foarte mult și în viața reală, așa că azi cred că sunt predispus să fac oamenii să se simtă conduși și după aceea în zona prietenilor. Modelele cu camere devin destul de populare încât MAI puțini spectatori ulterioare se așteaptă la o consultare reală sau o oportunitate romantică? Habar n-am, dar mă simt un rahat. Am pierdut un spectator care m-a ajutat să ating atât de multe obiective și majoritatea sfaturilor mele au venit de la el. Speram că vom deveni buni prieteni apropiați și atât. . Azi am în cronologie că înregistrez tocmai din motive exhibiționiste și pentru a economisi pentru viitorul meu. & NU să întâlnesc irl sau să ieși. Am sentimentul că acest lucru îi va distanța pe spectatori de fantezia de a fi cu mine, modelul de cameră.

  Alte lucruri de experimentat:
  1. Petrec mult timp CONVERTIND 1 la 1 cu fanii mei prin Snap & KiK/Whatsapp și cred că poate ăsta este ceva care trebuie LIMITAT, aşa încât fanii să nu creadă că se apropie romantic de mine. De aici ideea că mă interesează și îi conduc.
  2. Modele, cât timp le acordați fanilor? Fanservice-ului le place să vorbească și să discute cu ei prin kik/snap/etc. Crezi că există și o limită? Răspund tocmai in ce perioada am timp, dar in ce perioada am, avem conversații care rar durează mai mult de 30 de minute. Cred că există o linie fină în care spectatorii se osteni și rar să treacă linia dintre spectator, după aceea amic online, după aceea amic apropiat/personal, după aceea mai mult decât prieteni.
  3. controlezi aceste rânduri și spectatori? Ce te face să crezi că într-o zi te vei întâlni și te vei întâlni cu modelul pe care îl vezi? Crede vreunul dintre voi, telespectatorii, că deşi donați suficient, modelul va fi de învoială într-o zi să vă cunoască în viața reală? Îi apreciez cu real pe toți fanii, dar NICIODATĂ nu vreau ca cineva să se gândească la asta… VA ROG HAPT HAPT acest thread cuminte izzzzzzzz!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.