Întrebare despre Skype… Păreri?

Forumuri Suport modele videochat Întrebare despre Skype… Păreri?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut baieti! Sunt nou aici, așa că în primul rând salut și sunt super încântat. Astept sa fiu verificat ca model dar pana azi acest site a fost un SALVATOR pentru mine. M-am mai dezbrăcat înainte, dar aceasta este o lume întreg diferită și confuză pentru mine, dar toți păreți atât de drăguți și de sprijin, așa că sunt încântat să fiu aici!

  Am lectură o mulțime de fire până azi pentru sfaturi, deoarece prima mea noapte m-am descurcat extraordinar (la ceea ce mă așteptam) și am reușit să atrag niște clienți repetați. Am fost de circa 8 ori după aceea și îmi este foarte chinuitor să aduc oameni în camera mea, dar am lectură o mulțime de sfaturi despre asta, așa că sper să lucra la el și să atrag mai mulți oameni! Sau deşi mă încurc cu oamenii e genul de care se plâng atâtea fete… cele care tac indiferent ce faci sau spui.

  Oricum, azi pe temă, haha… Am luat un obișnuit prima mea noapte care este minunat și incredibil de afabil/generos cu mine. Am primit multe solicitări pentru programe Skype și fără să știu ce fac, am descărcat Skype și am taxat jetoane pentru numele meu Skype pentru a combina tariful mai ieftin. Inutil să spun că acest obișnuit este singurul cu care am comunicat vreodată Skype și îi place MULT. Skype. Prima dată in ce perioada am contactat prin Skype, a fost foarte generos cu cele 10 minute ale noastre, nu a avut nicio problemă să dea bacșiș primul, a fost mulțumit de spectacol și eu de jetoane. A doua oară (și da, știu că asta este vina mea, dar ascultă-mă) am făcut o scurtă show cu el în care mi-a dat un bacșiș adecvat în prealabil. Voia un alt program, dar nu era acasă, folosea un alt laptop și a întrebat deşi poate expedia monedele imediat ce a ajuns acasă. Nu vreau să intru în detalii, dar a existat mai mult în situația în care era de înțeles să nu-mi dau bacșiș la momentul respectiv și am avut încredere în el încât era un potrivit obișnuit pentru mine până azi. Spectacolul a durat o oră și douăsprezece minute și, după ce am coborât amândoi, i-am trimis un mesaj drăguț prin care îi reaminteam într-un mod agreabil să-și amintească să-mi dea bacșiș după ce a ajuns acasă și de cât timp am stat. (Hei, trebuie să-ți înveli bazele) A doua zi dimineață m-am trezit cu un bacșiș cu 100 de monede mai mult decât mi-a dat pentru primul nostru spectacol. Primul nostru spectacol a fost de zece minute, aceea de o oră și 12. MARE DIFERENTĂ. Iubitul meu și cu mine am experimentat să facem un brainstorming încât, așa am spus, sunt nou și nu am vrut să par nepoliticos sau rapace sau potențial să-l pierd ca cumpărător repetat. Nu ne-am putut gândi la nimic, așa că data viitoare in ce perioada a cerut un Skype, am menționat că ar trebui să găsim un tarif care să funcționeze pentru amândoi încât mi-a fascinant foarte mult să fac spectacole cu el, dar… și după aceea i-am explicat diferență în ceea ce deţine. eu mă plătesc. A fost foarte drăguț în privința asta și după aceea mi-a oferit ceea ce mi-a oferit inițial pentru o show de 10 minute… FOARTE FRUSTRANT. (sper ca totul a avut substrat)
  Așa că azi sunt oarecum blocat într-o dezamăgire, deoarece tot Skype-ul cu el mi-a lezat într-adevăr scorul camerei (și faptul că am necesitate de mai multe ore regulate), dar a trecut de la 1200 la 813 într-o zi și o jumatate. A crescut puțin azi, dar trebuie să fiu peste 1000 pentru a fi fericit și îmi doresc foarte mult să muncesc din chinuitor la MFC și să fac just.
  Crezi că merită? Întocmai deşi am stabilit o limită cu el? Știu că obțin un folos uriaș la preț, dar îmi fac griji să-i spun că nu o să mai scriu pe skype (cu excepția cazului în care este pentru un premiu sau ceva) încât este un obișnuit potrivit, îmi place de el ca individ si el e singurul pe care il am 😕 (ha ha ha)

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.