întrebare despre problema de confidențialitate

Forumuri Suport modele videochat întrebare despre problema de confidențialitate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  (Sunt francez-canadian, așa că vă rog să-mi scuzați engleza)

  Nu încerc să vând nimic, vreau tocmai informații/sfaturi… dar trebuie să dau puțină întâmplare pentru ca să aibă substrat.

  În trecut, am lucrat ca cercetător pentru o însoţire care se osteni să obțină cât mai multe informații despre potențialii cumpărători. Sigur, fiind eu, asta mă doboară și renunț. Dar de-a lungul timpului, dezvolt câteva instrumente care sunt cu real utile. Oricum, pe scurt, m-am înscris la stream mate/mfc azi câțiva ani și am observat că unele modele au avut o mulțime de probleme cu revendicarea drepturilor de scriitor (capturile de ecran sunt folosite pe site-ul partajat), personalul de informații fiind filtrat și lista continuă iar si iar.
  Deoarece am simțit că cunoștințele pe care le-am dobândit din vechiul meu loc de treabă ar putea fi de adaos, mi-am oferit ajutorul celor două fete. De-a lungul timpului, i-am ajutat să-și securizeze informațiile personale (Facebook sau alt site de socializare, , site web personal etc.), i-am ajutat și cu revendicarea drepturilor de scriitor (instrumentele pe care le dezvolt sunt foarte utile în urmărirea Web-ului) .

  Ei just, oricum, un amic de-al meu mi-a spus săptămâna trecută, „ar trebui să contactați MFC sau stream mate, deşi văd ce puteți face, sunt sigur că vă oferi un loc de treabă”, și m-am gândit la aceasta. de atunci. Contactez MFC, dar nici un răspuns, asemenea și cu SM.

  Intr-adevar, pe cat stiu ca poate fi de adaos unora, tot nu stiu as putea oferi acest slujbă intr-un mod mai profesionist. Este un temă atât de delicat.

  Ca fete cu webcam, ar putea fi util un aşa de slujbă?

  Orice soi de sfat ar fi foarte potrivit. Încă nu știu care este cel mai potrivit mod de a prezenta acest slujbă fără să arăt ca un bizar.

  linişte,
  rece.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.