Intrebare despre informatiile disponibile pentru modelele din cb

Forumuri General Videochat Intrebare despre informatiile disponibile pentru modelele din cb

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut prieteni,

  Am trecut printr-un topic pe un temă similar, dar nu a acoperit situația exactă, așa că sper că este în lege să întreb.

  Am avut recent o situație în care am vizitat de mai multe ori un model și după aceea mi-a pus câteva interogari foarte specifice despre obiceiurile mele de pe site. Am fost uimit de cât de exacte au fost informațiile. Nu este ceva ce ar fi putut să știe tocmai din culoarea numelui meu, întocmai și cu o deducție inteligentă, așa că am rămas puțin nedumerit. Am contactat suportul cb și mi-au explicat că ar trebui să fie vizibilă tocmai culoarea numelui, nu camerele pe care le-am vizitat, cine/cât dau bacșiș sau in ce perioada cumpăr jetoane. Dar nu asta sa întâmplat. Ea știa in ce perioada și cât de mult am cumpărat și am cheltuit, a fost destul de deranjant. Am 2FA pe cont și o parolă foarte lungă, așa că sunt destul de sigur că contul meu nu a fost compromis, dar ?

  M-a făcut să mă gândesc deşi există și alte moduri în care oamenii / studiourile urmăresc utilizatorii, metode care poate într-o zonă plumburiu, altele decât lucrurile oficiale de cb. Am vrut să întreb deşi cineva a experimentat așa ceva.

  Instinctul meu nu este de a revedea acel model, tare, și de a realiza un cont nou, dar mă deranjează /de ce s-a întâmplat, asta se va întâmpla iar și iar. Vreau să fiu obraznic în intimitate și linişte!

  Este prima mea postare, este o desfătare să vă cunosc pe toți.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.