Întrebare de politică Streamate

Forumuri Suport modele videochat Întrebare de politică Streamate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Aşadar, un amic de-al meu din viața reală mi-a spus despre un de cameră. Nu făcusem niciodată așa ceva până azi și ea a vorbit atât de mult despre asta încât am decis să încerc.
  După ce l-am experimentat timp de o lună și jumătate, am ajuns la concluzia că mi-ar fi mult mai just de acasă și am întrebat deşi să mă mut de la (unde nu am făcut niciodată cele 20 de ore necesare încât era peste oraș) în propria locuinţă. Mi-au spus că trebuie să aștept 90 de zile și mi s-a părut de râs.
  Am experimentat să-i fac să mă lase să lucrez de acasă, dar nu am reușit. Proprietarul studioului meu a experimentat să mă convingă să rămân spunând că nu aș face nimic de acasă și este o pierdere de timp bla bla (ceea ce știu că nu este real, având în vedere că am un taxa de 20% la acest toceală).

  Oricum, șeful meu de mi-a spus că mi-a anulat contul (despre care a mințit, încât a trebuit să le închid prin ).
  Și azi, conform politicii „”, nu deţine un alt cont pe Streamate timp de 480 de zile decât deşi liderul meu mă eliberează (comunica temei Streamate) sau 6 luni (comunica proprietarul studiului meu).
  Asta mi se pare de râs! Nu am fost niciodată informat de această politică (am avut vigilenţă să citesc tot ce am semnat în ) și, din câte mi-am dat seama, nu este nicăieri în termenii și condițiile Streamate.

  Liderul meu de a fost un josnic tiranic, motiv pentru care am vrut să plec, după cum și să lucrez de acasă. Clar că nu mă va elibera din timp de 6 luni, părelnic.

  Există o drum de a ocoli asta la care se poate gândi cineva? Deşi nu m-aș fi mințit in ce perioada m-am alăturat tuturor acestor promisiuni false și aș fi avut un idiot de lider de (care m-a și speriat și m-a făcut inconfortabil), nu m-aș fi lăsat.
  Dar pur și simplu nu știu ce să fac și nu vreau să nu să mă reînscriu sau să fiu nevoit să mă reîntru în acel tampit!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.