Interzis din sala Chaturbate fără motiv

Forumuri General Videochat Interzis din sala Chaturbate fără motiv

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Aș tinde tocmai să încep acest temă salutând tuturor! Sunt nou pe aici. Am o problemă pe care mi-ar plăcea să o discut în comunitate încât nu fi singurul care a întâlnit această problemă.

  Așa că recent, o doamnă foarte drăguță mi-a interzis fără niciun motiv să merg într-o cameră cb în timpul unei sesiuni private. Ea a fost modelul meu preferat la care să mă uit. Mi-a fascinant foarte mult să mă uit la camerele ei și o privesc de ceva moment. În sfârșit am avut șansa să-i iau Pvt-ul și totul mergea extraordinar! Până in ce perioada am fost interzis degeaba. Am fost foarte amabil ( sunt cu toate modelele de aparate foto) cu modelul. Cu siguranță nu a fost nepoliticos. El a dat întocmai și jetoane suplimentare în timpul sesiunii, pe lângă jetoanele care au fost luate în oricare secundă. Morala poveștii este că am fost înșelat din jetoane fără niciun motiv și nu cred că se poate face nimic în privința asta.

  E nasol că Chaturbate nu analizează aceste situații așa ar trebui. Sprijinul o să-mi spună tocmai că modelul are dreptul să interzică pe cine vrea ea și înțeleg asta. Sunt oameni nepoliticoși pe aceste site-uri, dar eu nu sunt vreunul dintre ei. De ce trebuie să-l notez ca pe o irosire de money din buzunarele mele și modelul încă profită din banii mei din înșelătorie flagrantă? Am cheltuit o număr decentă de money pe acele jetoane și azi nu le primi înapoi, întocmai deşi am onorat toate regulile din camera de chat. Azi nu-l văd încât sunt interzis și nu am jetoane. Asta îmi lasă un plac foarte tampit în gură despre site. Mă face să nu vreau să cumpăr mai multe jetoane și asta e nasol încât îmi place acel site.

  Se poate face ceva în această situație sau este tocmai o irosire de money pentru mine?
  (Am contactat asistența și aștept un răspuns)

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.