Interzis de MFC

Forumuri Lista Camsite Videochat MyFreeCams Forum Interzis de MFC

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așa că lucrez la camere din 2004, sunt în MFC din 2009. Azi m-am conectat la stream și înfăţişa un mesaj că nu am putut transmite în flux deoarece contul meu a fost suspendat.

  Acest lucru a început în urmă cu 4-5 zile, in ce perioada membrul meu principal mi-a dat un bacșiș pe 9999 pentru a-mi schimba numele de utilizator din RussianXXtasy în DTrumpWon.

  Înțeleg că oamenii îl urăsc pe Trump și e în lege, nu am nicio problemă cu convingerile politice ale nimănui. Nu exista nimic în regulile sau regulile MFC care să spună că nu să-mi schimb numele.

  Am vazut modele mult mai proaste cu nume mai provocatoare, de fapt saptamana asta 2 modele si-au schimbat numele in BidenWon si BernieWon, niciunul dintre acele 2 modele nu a fost interzis, dar banuiesc ca mi-au iesit in evidenta datorita opiniilor politice ale moderatorilor.

  Aceasta este o zi foarte tristă. Am scăpat de comunismul din Rusia la mijlocul anilor 1980 cu familia mea, după aceea am avut norocul să vin în America în 2010 și să devin cetățean. Mă tem că nu sunt mai just azi decât eram atunci.

  Poate îmi voi recupera contul în curând și poate nu, am urmarit numărul 1 săptămâna aceasta, dar puterile actuale nu vor lăsa să se întâmple asta. Din nou, înțeleg ura pură a oamenilor față de ultimul nostru președinte, dar din nou am văzut modele care se descurcă MULT mai brutal și care au nume cu real urâte. Ei just, urează-mi noroc, cred. Păcat că lucrurile s-au deteriorat atât de brutal în această țară, întocmai și în cei 11 ani în care sunt aici.

  Mi-am schimbat numele în această dimineață și ți-am trimis un pentru a pretinde o explicație și nu am primit niciun răspuns.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.