Interzis de la chaturbate pentru „comportament fraudulent cu cardul de credit”. Fără explicații, fără răspunsuri

Forumuri General Videochat Interzis de la chaturbate pentru „comportament fraudulent cu cardul de credit”. Fără explicații, fără răspunsuri

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Recent am vrut să convertesc jetoanele din contul meu în numerar. Sotul meu are si un cont verificat de cb. Am înclinat jetoanele din contul meu înspre al tău pentru a face o singură conversie de money. Împărtășim un card payoneer pentru cele două conturi ale noastre.

  La o zi după ce am experimentat să retrag money, am primit un email în care se spunea că contul soțului meu a fost blocat din provoca „activităților frauduloase împotriva termenului de slujbă al cb și a legii”. Include unele lucruri despre un card de credit furat, deținătorii de carduri de credit ilicite, sfaturi frauduloase și alte lucruri. O baterie întreagă de acuzații, dar habar n-am ce înseamnă autentic. Din câte știu, nu am făcut nimic din aceste lucruri. Cardul meu de credit nu a fost implicat, cardul payoneer este tocmai un card de debit și niciunul dintre aceste carduri nu este furat.

  Am vrut să scot circa 18.000 de jetoane pe care le-am câștigat pe cb. Sunt destul de mulți money pentru noi și până azi mă tem că acești money tocmai au dispărut.

  De atunci, am experimentat să obținem o explicație de la chaturbate, le-am trimis cinci e-mailuri în ultimele două săptămâni, fără răspuns. Am găsit acest forum, am găsit numele lui Shirley, așa că i-am trimis și ei un . Din nou nici un răspuns.

  Mă întreb deşi darea de jetoane din contul meu înspre contul soțului meu este rădăcina acestui lucru. Are cineva vreun sfat pentru mine? Simt că chaturbate va continua să păstreze tăcerea asupra acestei chestiuni, în ciuda tuturor încercărilor mele de a-i contacta prin poștă. Mă simt incapabil azi.

  Orice sfat este foarte stimat.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.