Interogari pentru începători: numărătoare inversă sau fără numărătoare inversă?

Forumuri Suport modele videochat Interogari pentru începători: numărătoare inversă sau fără numărătoare inversă?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut prieteni! Sunt Nya și sunt nou aici. Sunt model de măiestrie, fotograf și în curând voi fi model de cameră (CFM). Sper să împărtășesc cu voi toți. Am câteva interogari pentru începători.

  Cât de importantă este numărătoarea inversă? Sunt un model non-explicit și întreg nud. Îmi place să dansez, să mă dezbrac, să provoc și să mă distrez. Dar toată lumea de aici comunica să nu te dezbraci gratis. Mi-ar plăcea să termin o tură și să constat că, încât nu mi-am atins „obiectivul gol simbolic”, m-am deconectat fără să fi dansat sau să mă dezbrac în noaptea aceea… încât asta îmi face desfătare. Cât de deosebit este să ai această numărătoare inversă? Nu va strica sa ai vreunul ca model nou? De deopotrivă, simt că nu este just față de acei membri care s-au înclinat către obiectiv, iar după aceea scopul nu este îndeplinit.

  Cealaltă întrebare a mea este: nu am încă niciun videoclip pe share, dar am o mulțime de nuduri artistice pe care aș tinde să le vând ca album. Văd fete pretuindu-le peste tot. Unele fete întocmai le prețuiesc mai mult decât unele videoclipuri (ACA mă încurcă). Membrii cumpără fotografii, sunt vândute? (fotografiat profesional, nu ma refer cu telefonul mobil).

  Vă mulțumim preliminar pentru răspunsurile dumneavoastră și încât v-ați acordat timp de a fi aici și de a ne oferi sfaturi și îndrumări. Această vedere a fost de mare sprijin! @AmberCutie

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.