Interdicție abuzivă?

Forumuri General Videochat Interdicție abuzivă?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  În primul rând, acest lucru poate fi puțin lung de explicat și îmi pare brutal deşi nu este suficient de cert, voi se osteni să o fac cât mai simplu probabil, deoarece sunt vorbitor nativ de franceză.

  Așa că povestea a început azi circa o săptămână. În concluzie: lucrez în 2 site-uri franceze. Am început să lucrez la DesireCam în primăvara anului trecut și îmi mergea destul de just, m-am împrietenit cu administratorul site-ului (este un site de dimensiuni mici pentru familie așa că ori de câte ori aveam o problemă îl sunam direct pe Whatsapp). Oricum, mergeam just, dar nu suficient pentru a face un venit substanțial, așa că în octombrie am început să lucrez pe altă platformă din două în două zile.

  Pe măsură ce timpul a trecut, părea că în mod cert câștiga mult mai mulți money pe ălalalt site, din provoca traficului mai mare. În acea perioadă, am aflat că mai mulți membri vizitează ambele site-uri, iar unii dintre ei m-au recunoscut, ceea ce a fost just, am bănuit, deoarece nu fac splitcamming și oricum nu am semnat niciodată un contract de exclusivitate cu niciunul dintre ei.

  Dar azi o săptămână cineva m-a întrebat de ce vin din ce în ce mai rar la DesireCam și le-am spus tocmai că am trafic mai potrivit aici și, de deopotrivă, că am avut adesea erori acolo, ceea ce era real.

  A doua zi dimineața, administratorul site-ului mi-a trimis pe WhatsApp capturi de ecran ale conversației pe care am avut-o cu acest membru și nu a spus altceva decât „Cu asta, pa”, am experimentat să mă loghez și am constatat că contul meu a fost întemniţat. Nu mi-a răspuns prin mesaj text, așa că am trimis un pe site întrebând ce se întâmplă, iar asistentul lui mi-a spus că lucra clar pe mai multe site-uri, dar „nu i-a fascinant faptul că i-ați criticat site-ul .”

  In ce univers am facut asta??? A comunica că site-ul are probleme este un fapt, nu o critică! Oricum le-am spus amabil să ia dracu, dar le-am cerut să șteargă interviul pe care l-am făcut și toate fotografiile mele de pe contul lor de Instagram, iar până azi nu am auzit de ei și nu au făcut nimic. . Întocmai îmi datorează money, dar nici nu am de gând să-i cer, încât de fapt sunt tocmai câțiva dolari.

  Mă simt atât de întristat, nu tocmai pe membrul care a „snitched” (deși mă întreb de ce a făcut-o încât nu am avut niciodată o problemă cu el), ci mai ales pe administratorul în care aveam încredere!

  Oricum, ce crezi despre asta? Deşi numele și fotografiile mele nu sunt eliminate, ce face? Mulțumesc că ai lectură asta.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.