Instrumente de automatizare a marketingului

Forumuri General Videochat Instrumente de automatizare a marketingului

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor,

  Tocmai am lansat o suită de instrumente de automatizare a marketingului Twitter 100% gratuite pentru modelele pentru camsite.

  Am descoperit că circa 10% dintre modelele de pe Twitter folosesc truetwit sau ceva similar pentru a ancheta utilizatorii. Puțin sub 50% au un răspuns mecanic pentru noii urmăritori. Previzualizările videoclipurilor pentru videoclipurile nou postate în rețelele de vânzări sunt rareori încărcate, utilizând în schimb tocmai degetul mare sau text.

  Instrumentele noastre vă ajută să îmbunătățiți aceste 3 articole și să le aveți pe toate într-un singur loc, realizate special pentru modelul pentru camsite. Toate 100% gratuite fără „versiuni premium” sau alte b-uri:

  1. Validați adepții, dar aveți videoclipurile și serviciile DVS. (cam show, customs, snapchat, kik, tribute) ca upsells pe pagina de validare, în loc să aveți spații publicitare pentru furnizorul de servicii. Deşi îți promovezi contul de Twitter, de ce să dai spațiu publicitar, in ce perioada poți profita în schimb? (Și avem de fapt o interfață mobilă, către deosebire de concurență)

  2. Configurați un răspuns mecanic gratuit pentru a expedia mesaje directe noilor dvs. urmăritori. Fără filigrane sau etichete care să promoveze serviciul de mesagerie în sine, către deosebire de concurență. Tocmai o adaos din ceea ce oferim gratuit.

  3. De oricare dată in ce perioada încarci un videoclip pe SpicyFind sau adaugi niște produse, putem tweet despre el pentru tine în mod just: cu previzualizări video. Cu toate acestea, rămâneți în control total și puteți dezactiva previzualizările video și puteți selecta frecvența automată de tweet.

  Oricare particularitate este configurabilă și opțională în contul tău SpicyFind. Suntem o piață pentru a vă vinde videoclipurile și serviciile pentru camsite, cu o împărțire a veniturilor de 70/30.

  Aflați mai multe aici: https://www.spicyfind.com/join

  Ah, și am început primul nostru concurs, se va desfășura până în februarie, așa că ajungeți mai devreme. Top Model primește 1000 USD, alăturați-vă

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.