Înșelătorie show privat / extra TK etc

Forumuri Suport modele videochat Înșelătorie show privat / extra TK etc

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor ! De deopotrivă, sunt nou pe forum și lumea camgirl-urilor. M-am înscris la chaturbate azi o lună. Am interogari despre emisiunile private.

  Azi o saptamana am comandat prv cu ceva model rusesc. Înainte de o show privată în mesaje private, ea acceptă masturbarea obișnuită. Asta e tot ce am cerut. In ce perioada a început spectacolul privat, fata era ocupată să discute cu altcineva (probabil în altă adaos). Ea își scoate alene sutienul timp de circa 5 minute. Și in ce perioada am întrebat-o să-și dea pantalonii jos și să se masturbeze, ea a spus că a avut menstruație și nu poate. Dar înainte de spectacol, ea nu a menționat asta. După 10 minute s-a deconectat… Nu a făcut nimic la o show privată. De deopotrivă, 10 minute rotunji vorbește cu o altă individ. Am lăsat un interpretare negativ (opțiune de satisfacție) și am notificat suportul. chaturbate” target=”_blank”>Chaturbate după câteva zile va rambursa toate TK din acest privat.

  Am o întrebare, este normal acest lucru pe chaturbate? Fata era din Rusia. Ce se întâmplă deşi există o procedură in ce perioada fata acceptă ceva și promite ceva, dar în mod privat nu? Într-o altă situație (tot o fată din Rusia), fata dintr-un show privat a cerut 150 TK suplimentari pentru masturbare (cu excepția ratei normale pe secundă). Și tocmai din acest motiv, are menstruație. I-am plătit TK în plus și clar că nu a avut menstruație. Înainte de spectacolul privat, ea nu a menționat despre asta, tare…

  De deopotrivă, fetele cer 300TK sau 400TK în plus. În cahturbate și alte site-uri, există un program de protecție a cumpărătorilor pentru a preveni aşa de practici? Deşi sunteți membru, faceți clic pentru a afișa un show privat cu minim 10 minute. și 30TK/min poate pierde 300TK și fata nu poate face nimic… De deopotrivă, puteți elimina scorul public (opțiunea de satisfacție) ca plumburiu. Există vreun sfat pentru membri să evite modelele incorecte?

  Nu am experiențe pozitive nicidecum, dar în puține cazuri, mai ales cu modelele rusești (dar poate e tocmai o coincidență că și rusul a fost) am avut probleme.

  Îmi pare brutal pentru engleza mea. Nu este o limbă maternă.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.