Înșelătorie cu camera de columbiană? Sau nu?

Forumuri Suport modele videochat Înșelătorie cu camera de columbiană? Sau nu?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Nu, nu îmi fac un tatuaj pe spate.
  nu, nu sunt îndrăgostit de fata de pe cameră

  Ok, cu mai puțin de un an în urmă, am vizitat o fată columbiană pe un site de webcam, la început am fost acolo tocmai pentru lucruri distractive, fierbinți și obișnuite. În cele din urmă, nu m-am simțit confortabil cu asta, deoarece pare destul de drăguț, am început să discutăm, să vorbim regulat și să fim mai prietenoși decât orice altceva . Ea a împărtășit un pic din viața ei și numele ei „real” după o lună sau două, am vorbit mult în acea perioadă și am dat multe bacșișuri, dar mi s-a părut puțin bizar că l-a împărtășit așa ea de fapt. mi-a trimis. o fotografie a actului său de identitate cu numele lui de familie tăiată (nu i-am cerut-o), dar glumea că era un nume de slujbă fals, deoarece asta crede să obțină.

  Oricum, ea a părăsit în sfârșit studioul, am primit numărul ei de whatsapp și am tot vorbit acolo despre diverse lucruri, dintre care vreunul a fost vedea mea în (asta era un proiect înainte să o cunosc, dar am vorbit puțin despre asta), am întotdeauna a bănuit că a fost un volum de torid ca multe dintre statele WhatsApp, șterge orice text cu informații personale, deși îmi comunica că este numărul ei autentic, nu sunt atât de sigur. Oricum, am vorbit de câteva ori prin chat video poruncă vocal, in ce perioada ea a cerut un pic, dar am fost întotdeauna defensiv cu ea, deoarece nu am încredere în ea. ea îmi expedia destul de de multe ori mesaje vocale, dintre care unele erau puțin ciudate, de pildă; ea plângea vorbind despre a fi singură/probleme de familie etc., dar mai ales lucruri întâmplătoare, ea mă învață niște spaniolă etc.

  după un timp vrea să-i adaug pe facebook instagram, dar eu spun că nu folosesc rețelele sociale. este mai degrabă o abureală din moment ce nu am încredere totală în niciuna dintre acele pagini și probabil nu o voi face niciodată până in ce perioada nu le întâlnesc personal, se supără foarte tare și comunica că nu mai vrea să vorbească deşi nu vreau să-i adaug. Facebook. Mi-am făcut un facebook fals și am verificat profilul să văd deşi este legal și așa se pare, fotografii care datează de ani de zile cu familia/prietenii tăi pe care le-am verificat și eu și par legitime. După aceea am încetat să mai vorbim atât de mult, dar am continuat să vorbim de multe ori și încă vrea să o vizitez.

  Am intrat în asta din prima zi, sperând că totul a fost un soi de înșelătorie sau agitație. nu sunt familiar. cu atât mai mult, sunt tocmai extravagant, încât deja am planificat o jumătate de voiaj de câteva luni în
  Am lectură și alte fire aici despre fetele hustlin etc, dar nu prea sună similar, deoarece nu i-am dat money de peste 6 luni și sunt destul de sigur că este Facebook-ul ei real, ceea ce nu pare obișnuit în celelalte fire pe care le-am vazut.

  Există vreun soi de înșelătorie despre care nu știu?
  Mă duci la plimbare cumva?
  Am auzit că unele dintre fete fac conturi false de Facebook pentru a înșela agitație, este real ancheta asta?
  Încercați să păstrați un cumpărător? in ce perioada în cele din urmă s-a întors la cameră. dar de atunci s-a oprit din nou de fumat. (Nu am vizitat niciodată camera ei după ce s-a întors)
  pentru referință, am 25 de ani ea are 20 de ani, așa că nu este o diferență mare de vârstă

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.