Îngrijorat de scurgerile mele anterioare ale camerei

Forumuri General Videochat Îngrijorat de scurgerile mele anterioare ale camerei

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua

  Am făcut un pic de cameră azi câțiva ani timp de circa un an. Am făcut tocmai O Show publică pe un site principal de camere, dar am decis că nu este pentru mine, încât nu îmi plăcea ca mulți oameni să mă urmărească în același timp.

  Așa că am găsit MyGirlFund, care mi-a fascinant încât puteam găzdui în arvună show-uri aproximativ și să o fac în mod privat. Mi-am arătat fața goală la cameră tocmai deşi plăteau 6 dolari pe secundă, altcum îmi țineam fața ascunsă. Probabil că am făcut vreo 100 de spectacole private în total. Mi-a fascinant foarte mult și am făcut niște money decenți.

  Totuși, azi că sunt puțin mai în vârstă și nu mai folosesc camere, mă uit înapoi la acea perioadă din viața mea și văd cât de naiv am fost cu privire la potențialele riscuri de confidențialitate și la posibilitatea de a fi înregistrat. Azi îmi dau seama că nu ar fi trebuit să ajung niciodată în fața camerei deşi eram îngrijorat că voi fi împușcat și expus, dar nu face nimic azi.

  Mi-am urmarit pe google numele meu FGM de mii de ori și nu am găsit nimic de-al meu, dar încă am o nelinişte constantă că există videoclipuri despre care habar n-am – cineva ar fi putut încărca înregistrări de pe camera mea web fără a-mi menționa FGM. nume, întâmplare în care am șanse foarte mici să-l găsesc.

  În opinia dvs., cât de probabil este, având în vedere circumstanțele mele specifice, să existe un videoclip identificabil cu mine pe care cineva pe care îl cunosc ar putea să-l găsească într-o zi? Ar trebui să aștept și să mă pregătesc să mi se întâmple odată în curând, sau este puțin probabil, deoarece am încetat să mai fac camera azi 2 ani și nu s-a întâmplat nimic?

  Înnebunesc și pierd somnul din provoca asta, încât m-aș simți foarte umilit deşi cineva din viața mea reală ar viziona emisiunile mele de cameră. Vreo sfat despre să accept asta și să mergi mai dincolo?

  Mulțumiri

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.