Informațiile mele de plată au fost greșite? Ce ar trebuii să fac??????

Forumuri Suport modele videochat Informațiile mele de plată au fost greșite? Ce ar trebuii să fac??????

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut baieti,

  Sunt un model nou pentru cameră, am fost plătit pe 16 iulie, scrie că poate dura până la 4 zile pentru ca banii să intre în contul tău pentru un transfer bancar internațional (sunt din Marea Britanie), așa că am așteptat și am așteptat .. A venit ziua 4 și am început să mă îngrijorez puțin așa că am verificat că toate informațiile mele sunt corecte și BAMMM! Am observat că nu înfăţişa nicidecum în lege.
  Am luat scrisoarea din extrasul meu bancar pentru a ancheta deşi IBAN-ul și numărul meu BIC sunt corecte și nu. Am fost imediat întreg speriat.

  Primul meu indemnizaţie, a plecat! Plecat pentru totdeauna. La revedere 1.400 GBP!

  Am trimis imediat un de asistență pentru modele la MFC și le-am spus ce s-a întâmplat, mi-au trimis înapoi ceea ce mi s-a părut ca un mecanic de „O, durează 5 zile, așteptați 5 zile și banii tăi vor fi în contul tău”, așa că am returnat e-mailul înspre el din nou. … și din nou … și din nou … și din nou … Le-am trimis e-mailuri de 5 ori în total astăzi, tocmai intrând în panică, explicând situația, cerând sprijin, cerând orice cu real, tocmai un răspuns pentru a ști că ei o să mă uit la el și nimic. Știu că este weekend și știu că este un alt moment, dar cuminte, îmi pierd mințile aici.

  Cu siguranță nu fi prima aproximativ girl care a introdus greșit datele ei bancare, nu-i așa? Nu se întâmplă asta de multe ori?

  Favorabil Google, nu poți inversa un transfer bancar, dar unii îmi spun că poate, așa că întocmai nu știu ce să fac sau să cred.

  O să aștept până luni până in ce perioada vor fi oameni care lucrează la MFC, dar am vrut tocmai să știu deşi știu ceva despre asta.

  (Mi-am schimbat și informațiile bancare pentru a fi corecte în MFC – habar n-am de ce a greșit în primul rând sau s-a întâmplat, dar trăiești și înveți)

  Poate fi remediat, rezolvat și trimis în contul meu bancar sau sunt condamnat și tocmai am pierdut primul meu cec de plată?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.