IndieBill: cotă de venit de 85%, protecție cu taxe și livrare automată de conținut

Forumuri General Videochat IndieBill: cotă de venit de 85%, protecție cu taxe și livrare automată de conținut

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor,

  Am lansat IndieBill, o metodă de plată concepută special pentru modelele de camere independente și antreprenorii camsite generali. Plătim 85%, vă protejăm de rambursări și livrăm mecanic conținut vândut clienților dvs.

  Cu noi puteți începe să acceptați plățile cu cardul de credit în mod necunoscut în 24 de ore și fără costuri de configurare. De deopotrivă, plățile sunt trimise gratuit de două ori pe lună.

  De deopotrivă, creăm site-uri web gratuite pentru modelele care lucrează cu noi (iată un exemplu rapid).

  Mai jos veți descoperi informații detaliate despre IndieBill și despre să obțineți un site web cu noi. Tare, nu ezitați să puneți interogari. Răspundem cu desfătare la toate întrebările, inclusiv despre tehnologia și valorile noastre de afaceri.

  Rețineți că suntem încă în Beta încât nu avem atât de multe funcții pe cât ne-am tinde, totuși funcționează minunat și este complet stabil – ne-am blocat circa o oră timp de 2 luni.

  **Câștigurile**

  Către deosebire de furnizorii tradiționali de servicii de plată după cum CCBill, nu este necesitate să plătiți impozite anuale de 500 USD-1000 USD înspre Visa/MasterCard. Cu toate acestea, percepem o taxă de slujbă de 0,95 USD per tranzacție (nu conținut pentru clienți), așa că iată calculul din partea profitului:

  – deşi clientul dvs. cheltuiește 10 USD, câștigați 7,7 USD (9,05 * 85%)
  – deşi clientul dvs. cheltuiește 20 USD, câștigați 16,2 USD (19,05 * 85%)
  – deşi clientul dvs. cheltuiește 100 USD, câștigați 84,2 USD

  Nu există alte impozite pe IndieBill și sunteți protejat împotriva rambursărilor.

  ** funcționează**

  Rețineți că vă puteți înregistra tocmai cu un la https://www.getindiebill.com/beta/signup și puteți testa întreg funcționează, totul va funcționa, cu excepția plăților.

  Pentru a începe să acceptați plăți, trebuie să vă verificați identitatea. Validarea durează de obicei câteva minute până la 24 de ore (tot ce ai creat în timpul textului tău va deveni întreg funcțional).

  Există 3 secțiuni: „Conținut” este locul în care încărcați, „Produse” unde puteți realiza pagini de plată și „Vânzări” pentru a ține evidența tuturor (e-mailurile clienților dvs. sunt, de deopotrivă, afișate acolo).

  Rețineți că în zilele noastre trebuie întotdeauna să alegeți conținut pentru a realiza o pagină de plată, așa că pentru a vinde programe Skype sau a obține sfaturi, de pildă, vă recomand să încărcați o spectru „fachinică” pe care scrie „Mulțumesc pentru ordin”. Acest lucru va fi rezolvat în câteva săptămâni, in ce perioada vom lansa noua noastră versiune și vom ieși din beta.

  Paginile de plată sunt receptive și foarte simple: nu este necesară înregistrarea, nu este necesitate de clic, iar formularul de finalizare este afișat direct pentru a crește conversia. Cerem clienților tocmai e-mailul și acreditările cardului de credit pentru a-l păstra rapid și necunoscut, nu sunt necesare nume întreg și adresa, ca pe C4S și pe multe alte site-uri.

  Iată un exemplu de pagină de plată de la un model care funcționează cu noi: https://www.getindiebill.com/store/checkout/feb7e044-57c6-4795-93cf-57ea28581971

  De îndată ce un cumpărător cumpără, ești notificat prin cu informații despre vânzare și e-mailul clientului tău. Clienții sunt ai tăi, nu comunicăm cu ei (cu excepția cazului de probleme tehnice sau de facturare) și nu facem publicitate pentru alte modele.

  La rândul său, clientul poate descărca conținutul imediat după cumpărare și, de deopotrivă, are intrare la biblioteca personală de conținut achiziționat deşi dorește să îl descarce din nou mai târziu.

  **Plăți**

  Plățile se trimit de două ori pe lună, în a 15-a și ultima zi a lunii. Avem cabluri gratuite pentru majoritatea țărilor din lume, inclusiv CA, SUA și toată .

  Prin transfer bancar, plata minimă este de 25 USD pentru vânzătorii din și 100 USD pentru toate celelalte țări. În plus, vă putem expedia banii în moneda dorită, fără costuri suplimentare, aşa încât să beneficiați de rata medie a pieței în loc de comisioane bancare mari.

  Vom plăti și prin Paxum (gratuit, 25 USD min) și încărcarea privată a Payoneer, care cred că are o taxă de 3% pentru tine. Deşi doriți să fiți plătit în alt mod, nu ezitați să ne întrebați: încercăm să oferim soluții care se potrivesc tuturor (dar preferăm să evităm verificările prin poștă).

  **A sustine**

  Pe oricare pagină IndieBill există un minge de chat în dreapta jos pe care tu (și clienții tăi) o poți folosi în orice moment pentru a declara cu noi. Se deplasa direct la telefoanele noastre și facem tot posibilul să răspundem live in ce perioada putem sau în 24 de ore.

  Cu toate acestea, suntem tocmai 2 persoane care conducem afacerea în acest moment, așa că nu este întotdeauna probabil. Avem sediul în Paris, Franța, aşadar este +6 până la +9 în comparație cu SUA, ceea ce înseamnă că dormim adesea toată noaptea.

  Puteți conta pe noi pentru a răspunde la toate întrebările.

  **Obțineți un site creat cu noi**

  Creăm și punem online site-uri web gratuite pentru modele de camere independente și animatori camsite care doresc să vândă cu IndieBill. Plătim pentru găzduire, facem codarea și o implementăm online (puteți face și dvs. deşi preferați, deoarece vă livrăm codul).

  Iată un exemplu rapid pentru a vă oferi o idee mai bună despre ceea ce putem intensifica: https://wip.getindiebill.com/patriciaxxx/a1845dc5-8cab-4e4b-9f2e-8e70ede7f095/home_profile.html

  Tot ce aveți necesitate este un sector și să petreceți puțin timp cu echipa, aşa încât să vă putem agonisi cerințele, feedback-ul și să personalizăm site-ul în funcție de nevoile dvs. Tare, este și va fi întotdeauna site-ul tău. Ceea ce înseamnă că vă livrăm HTML, CSS și JavaScript și le puteți modifica oricum doriți, utilizați alți furnizori de servicii de plată etc.

  Deşi aveți deja un site web și doriți tocmai să adăugați procesare card de credit / o secțiune de magazin, nicio problemă, vă ajutăm oricum (iată un exemplu de magazin alimentat de noi și inserat într-un site existent).

  Despre site:

  – este receptiv (funcționează pe telefoane mobile și tablete)
  – vinde conținut care este livrat mecanic clienților (până la 15 GB per fișier)
  – poate procesa orice tranzacție de conținut și servicii digitale (emisiuni Skype, sfaturi, tributuri etc.)
  – este site-ul dvs., puteți afișa alte metode de plată etc. după credeți de cuviință
  – îl putem potrivi și potrivi nevoilor dumneavoastră
  – este gratuit, cu excepția cazului în care preferați să îl găzduiți singur, atunci trebuie să plătiți pentru găzduire (codarea este întotdeauna gratuită)

  Punerea în funcțiune a site-ului dvs. durează 3-10 zile, presupunând că sunteți disponibil în cel puțin 4 ore pentru a vă face partea din treabă, în principal: oferirea de feedback și cerințe, încărcarea conținutului și crearea paginilor de plată pe IndieBill. Este necesitate de circa 4 ore de lucru, dar o puteți împărți în mai multe sesiuni mici deşi doriți.

  Putem completa/modifica/șterge cu siguranță pagini în funcție de nevoile dumneavoastră.

  **Design personalizat paginii de plată**

  Putem personaliza designul paginilor dvs. de plată, aşa încât clienții dvs. să rămână în universul dvs. în timpul achiziției.

  Iată un exemplu: https://www.getindiebill.com/store/checkout/64379bde-af4d-425d-a2af-05a9418045b4

  Serviciul este gratuit, cu toate acestea, ne ia destul de mult timp pentru a oferi modele personalizate, așa că în acest moment îl facem tocmai pentru modele „de înfățișare” care se vor vinde cu cel puțin 300 USD/săptămână. Odată ce vom stabili mai just detaliile, ăsta va fi disponibil gratuit.

  **Versiune noua**

  Lucrăm la o nouă versiune care ar trebui să fie disponibilă până la sfârșitul lunii. Această nouă versiune va face IndieBill mai curajos și mai flexibil, în special vom completa un coș de cumpărături și pagini de plată specifice pentru produsele principale (programe Skype, videoclipuri, sfaturi etc.) cu funcții suplimentare.

  De deopotrivă, ne va oferi o bază mai solidă pentru construirea de noi funcții, în special ne propunem să oferim facturare recurentă și API-uri (permițând altor dezvoltatori să construiască lucruri interesante pe deasupra tehnologiei noastre) în lunile următoare.

  Așteptăm cu nerăbdare întrebările tale și să lucrăm cu tine.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.