Încrederea începe să eșueze!

Forumuri Suport modele videochat Încrederea începe să eșueze!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut baieti. Tocmai m-am alăturat forumului în speranța că voi deţine alte idei. Am experimentat să caut probleme de încredere, dar nu am găsit nimic, în afară de faptul că scorurile camerei ar putea fi o problemă, ceea ce am și eu, dar am deja o idee bună despre ce trebuie să fac pentru a susţine la creșterea acesteia.

  Am fost pe Streamate de circa o lună, m-am determinat să merg la MFC în urmă cu circa o lună, așa că sunt tocmai cam girl de poate 2 luni cu real. De la început m-am descurcat foarte just, am avut niște sughițuri și am trecut prin curba de învățare, dar per total m-am descurcat just și m-am distrat. MFC era mai potrivit încât aveam mai mult trafic în camera mea și toată lumea părea să se distreze just. Având în vedere că sunt la MFC tocmai de circa o lună, în majoritatea zilelor am o medie de 35 USD pe noapte și în unele nopți am fost sub sau peste 100 USD. S-a întâmplat tocmai de câteva ori. Azi circa o săptămână am uitat să-mi dezmut oaspeții și vreunul dintre ei a spus că este plictisitor. O ofensă minoră, ușor de reparat, nu cred că mă afectează. Dar azi, de atunci, mi-am pierdut întreg încrederea. Azi rămân fără cuvinte in ce perioada intră oamenii și ajung să mă deconectez înainte să treacă 5 minute și adrenalina mea este peste acoperiș. Nu sunt vreunul care să scoată jucăriile și să încep să mă joc cu mine sau să mă dezbrac imediat. Îmi place să dansez, să mă distrez, să vorbesc, să zâmbesc și să mă pictez până azi. Am tachinat și atins, dar nu până la punctul de a mă expune pe total. Azi am în cap că, deşi nu fac ceva interesant imediat, băieții practic mă vor înjosi sau vor pleca.

  Mă tortura să le țin în camera mea azi încât, așa am spus săptămâna trecută, ceva s-a întâmplat cu încrederea mea! Sfârșesc să mă conectez din nou și să încerc din nou după ce îmi iau o respiră și am beat, dar nu sunt eu însumi, ca un idiot în mulțimea populară. Mă străduiesc prea mult și scorul camerei mele a crescut vertiginos de la circa 1050 la 885. într-o săptămână! pute! Orice sugestie în afară de beat, încât asta mi-ar plăcea să fac întocmai azi! :LAUGH OUT LOUD:

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.