Închiderea contului personal Paxum US – Retrageți ACUM

Forumuri General Videochat Închiderea contului personal Paxum US – Retrageți ACUM

 • Acest subiect are 0 răspunsuri, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 8 luni de Denisa.
 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună tuturor, doar un avertisment despre anunțul Paxum de ieri. Au decis să închidă toate conturile personale din SUA vineri dimineață! Dacă vă aflați în SUA și primiți plăți în contul dvs. Paxum, aveți timp până vineri, 12 ianuarie, la ora 10:00 EST, pentru a vă retrage fondurile!

  Pentru a fi clar, puteți transfera de la Paxum la Paxum Mastercard și puteți continua să îl utilizați; cardul Mastercard va rămâne activ până când expiră. Dar, după această vineri, nu veți mai putea trimite fonduri în cont.

  Deci, dacă sunteți plătit prin Paxum, asigurați-vă că puneți totul pe Mastercard și, de asemenea, schimbați metodele de plată cu companiile de la care primiți plăți!

  –––– Iată anunțul complet ––––

  Aviz de 48 de ore: închiderea contului personal Paxum
  Ne pare rău să vă informăm că Paxum va schimba modul în care lucrăm cu clienții din SUA. Deținătorii de conturi de afaceri din SUA nu vor fi afectați de această schimbare, dar, din păcate, Paxum nu va mai oferi servicii deținătorilor de conturi personale din SUA.

  Vă rugăm să rețineți că contul dvs. personal Paxum va fi închis miercuri, 10 ianuarie 2018, la 10:01 ET. Conturile de tranzacționare Paxum vor rămâne deschise și disponibile după această dată.

  Înțelegem că aceasta nu va fi o veste bună pentru deținătorii de conturi personale din SUA și am dori să acordăm câteva momente pentru a explica rațiunea din spatele acestei schimbări de politică. Există mai mulți factori implicați în această decizie, printre care:

  Deținătorii de conturi personale verificate din SUA reprezintă un procent remarcabil de mic din afacerea și veniturile noastre, în timp ce nevoile deținătorilor de conturi personale din SUA consumă o cantitate inegalabilă de resurse ale companiei prin servicii de asistență, cerințe legale și conformitate cu reglementările.

  Ne așteptăm ca conformitatea cu reglementările din Statele Unite să devină mai complicată și împovărătoare în viitor, în special în ceea ce privește utilizatorii individuali. Din punct de vedere al afacerii, nu putem justifica cheltuirea unui procent din ce în ce mai mare din resursele companiei pentru un procent mic de clienți.

  Dorim să mulțumim fiecăruia dintre clienții noștri fideli de cont personal din SUA pentru sprijinul și utilizarea continuă a serviciilor noastre de-a lungul anilor. Am cântărit această decizie mult timp, dar, din păcate, avem datoria de a ne aloca resursele în modul care sprijină cel mai bine creșterea și îmbunătățirea afacerii noastre și a serviciilor pentru majoritatea clienților.

  Vă invităm să vă retrageți fondurile gratuit înainte de miercuri, 10 ianuarie 2018, la ora 10:01 ET. Toate taxele vor fi eliminate automat pentru retragerea dvs. înainte de termenul limită stabilit.

  Următorii pași recomandați pentru dvs

  Conectați-vă la contul dumneavoastră personal Paxum și asigurați-vă că informațiile contului bancar sunt corecte și actualizate în contul dumneavoastră. Puteți găsi acest lucru în secțiunea Contul meu >> Setări profil >> Conturi bancare

  Retrageți-vă fondurile fără a plăti taxa prin ACH sau WIRE în contul dvs. bancar.

  Transferați fondurile fără comision pe cardul dvs. activ, emis de Choice Bank, marca Paxum.

  Pentru a evita viitoarele întârzieri de plată, actualizați prompt metoda de plată cu companiile care v-au plătit anterior prin Paxum.

  Exportați extrasul dvs. complet de cont personal Paxum pentru înregistrările financiare istorice. Puteți face acest lucru vizitând secțiunea Extrase de cont a contului dvs. Exportul este disponibil în formate CSV sau PDF. Odată ce contul dvs. este închis, nu veți mai putea accesa informațiile din extras.

  *Notă importantă: cardurile cu marca Paxum emise de Choice Bank vor rămâne active după închiderea contului USA Personal. Orice fonduri rămase pot fi accesate și golite de către deținătorul cardului. Cu toate acestea, nu va exista nicio modalitate de a adăuga fonduri noi după închiderea contului personal Paxum.

  Pași pe care îi vom face pe 10 ianuarie 2018

  Orice fonduri din contul curent non-USD din contul dumneavoastră personal Paxum vor fi transferate automat în contul dumneavoastră curent Paxum USD.

  Toate conturile curente non-USD pentru titularii de conturi personale din SUA vor fi închise automat.

  Toți deținătorii activi ai unui card Paxum emis de Choice Bank vor primi automat o rambursare proporțională a celei mai recente taxe anuale plătite. Această sumă proporțională va fi calculată pe baza numărului de zile care au trecut de la data ultimei taxe anuale.

  Dacă fondurile nu au fost compensate de către titularul contului personal până la 10 ianuarie 2018 la 10:01 ET, atunci toate fondurile USD vor fi șterse automat din contul lor curent Paxum USD și trimise către contul bancar din SUA indicat prin ACH sau WIRE, sau pe cardul dvs. activ Paxum emis de Choice Bank. Taxele normale de cont (5 USD pentru ACH sau 50 USD pentru WIRE) vor fi percepute pentru compensarea automată a fondurilor după data scadentă stabilită.

  Toate conturile pentru deținătorii de conturi personale din SUA vor fi închise începând cu 10 ianuarie 2018, la 10:01 ET.

  Vă rugăm să rețineți: dacă sunteți deținător de cont personal Paxum USA cu un cont de afaceri Paxum USA activ și verificat, contul dvs. de afaceri Paxum USA va rămâne deschis și disponibil pentru utilizare după data limită specificată; cu toate acestea, contul dumneavoastră personal Paxum va fi închis, fără excepții.

  –––––––––––––––

  EDIT: Ruth de la Paxum a postat următoarea actualizare:

  Am ascultat feedback-ul dvs. și, prin urmare, am decis să prelungim termenul limită cu 48 de ore până vineri, 12 ianuarie, la ora 10:01 ET. Sperăm că acest lucru vă va ajuta să faceți tranziția puțin mai ușoară.

  Toate conturile pentru deținătorii de conturi personale din SUA vor fi închise începând cu 12 ianuarie 2018, la 10:01 ET.

  –––––––––––––––

  Sper că acest lucru nu va provoca prea multe dureri de cap. Știu că companiile care trimit plăți prin Paxum nu sunt mulțumite de termenul scurt.

  Sănătate

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.