Încercând să-l scuture

Forumuri General Videochat Încercând să-l scuture

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor!

  Am făcut o nisipiş de cercetări și m-am pregătit o nisipiş înainte de prima mea show aseară (DA!). Probabil că mi-am petrecut o lună întreagă de planificare și de brainstorming înainte de a mă valida. Deși nu a fost atât de reușit pe cât sperasem și a fost destul de încet, m-am distrat în unele momente și am întâlnit niște oameni drăguți care au făcut noaptea plăcută în cea mai mare adaos. M-am gândit prostesc asta încât făcusem atât de multe teme, încât nu mă vor înşela, dar clar că sunt mai naiv decât credeam. Am lăsat un tip să-mi depășească limitele în PM și aproximativ l-am lăsat să mă înșele. Mi-a scăzut starea de spirit pentru noapte și m-am deconectat cu o notă proastă. M-am trezit simțindu-mă ca un rahat emoțional, de parcă poate nu aș fi fost făcută pentru asta.

  Planul meu de joc a fost să transmit în oricare zi timp de 12 zile, să am jocuri și să lucrez pentru o show specială pe 12. Eram super entuziasmat, dar azi am toate emoțiile rele și motivația mea este epuizată.

  Știu că vor fi zile proaste, zile lente și oameni de rahat. Știu că aceasta nu va fi nici măcar ultima dată in ce perioada cineva încearcă să profite de naivitatea mea.

  Care sunt unele dintre lucrurile pe care le faceți pentru a rămâne masiv de spirit, pentru a ține pasul cu îngrijirea personală și pentru a vă îngriji de sănătatea mintală?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.