Impresii dupa prima zi

Forumuri Suport modele videochat Impresii dupa prima zi

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua,

  Azi am fost în sfârșit la cameră pentru prima dată și, în public, am impresii amestecate. A făcut adevăr sau flash pentru 10 jetoane, bilete de tombolă pentru 25, a dansat mult, a glumit, a vorbit tot timpul, încercând să-i implice pe membri. Am ajuns la linia de sosire și am făcut un spectacol de .

  Totuși… am vrut să stau în fața camerei tocmai trei ore, să nu pierd primele 10 ore… Am ajuns să petrec aproximativ șase! În primele 2-3 ore au fost câțiva oameni care veneau și plecau tot timpul, dar nimeni (aproximativ nimeni) nu a vrut să participe la o tombolă/adevăr sau flash, ca să nu mai spun că am simțit că vorbesc cu mine însumi tot timpul . timp. Și in ce perioada am decis să mă deconectez, dintr-o dată au început să intre oamenii și, din ce în ce mai mulți, am ajuns să am aproximativ 200 de băieți și am știut că camera mea se află în al treilea rând dintre cele mai populare camere (tare, în timpul emisiunii) . Cât despre un novice total ca mine, nu cred că este rău. Din păcate, primele trei ore mi-au lezat scorul camerei…

  De aceea am niște îndoieli: a fost o idee bună să aștept aproximativ trei ore văzând că lucrurile merg foarte alene? Cât timp ar petrece așteptând să vină oamenii?

  Orice sfat ar fi cu real oportun.

  Scuze pentru eventualele greșeli în engleză…

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.