Îmi place MFC, dar…

Forumuri Suport modele videochat Îmi place MFC, dar…

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Voi se osteni să fiu scurt, dar cert. Fac cams la MFC de 2 luni (am fost la SM de 1 lună și mi-a fascinant, dar m-am înscris într-un și erau oameni de rahat) și îmi place foarte mult, îmi plac băieții, vibrațiile site-ului, interfața etc Dar există o singură problemă… Mă enervează. Ei just, la început m-am descurcat destul de just. Obișnuiam să câștig peste 40 de bcks pe zi și în unele zile întocmai și 100 USD+ (cel mult am câștigat 190 în tocmai o oră), dar ultimele 2 1/2 săptămâni au fost oribile. Au fost zile în care literalmente nu fac nimic, iar unele zile am făcut 10 sau 15.

  Știu, știu… Trebuie să citesc firele… Ei just, deja am făcut-o. Știu că trebuie să fiu allegro, să mă arăt puțin, dar nu prea mult, să joc jocuri, să dansez (făcând-o mai întâi în oglindă pentru a mă garanta că arată ), să-mi schimb decorul camerei (azi am lumini și pff-uri și lucruri frumoase) , am cumpărat o jucărie nouă etc. Dar se pare că nimic nu se va schimba indiferent de ce. Problema mea principală este că am 3-8 obișnuiți, dar nu vin zilnic în camera mea bineînțeles, iar deşi o fac, ei just, nu cheltuiesc prea mult. Dar și mai rău decât atât este că, din provoca scorului meu oribil al camerei (presupun), care azi este ca 620, rareori primesc pe cineva nou. Rar primesc 6 sau 8 noi delicii, dar ele rămân în protagonistă pentru totdeauna fără măcar să le salut (totuși le tachinez, vorbesc, întocmai dansez sau întocmai îmi sug jucăria, întâmplare în care unii dintre ei spun că așa ceva este prea sau orice altceva ) ).

  Vreau să fac pvts (care este ceea ce a sugerat Ginny), dar hei… nu a fost ușor să obții pvts.

  Singura mea presupunere azi este că calitatea camerei mele este proastă și asta este dezgustător de deosebit (vreau să-mi cumpăr una nouă, dar este un al naibii de sferă vicios, încât fără money = fără cameră nouă, fără cameră nouă = nu mai am money) n-am fost suficient de consecvent (m-am îmbolnăvit luna trecută de câteva ori și după aceea am făcut gripă, așa că a trebuit să iau cel puțin 5 zile libere la oricare 2 săptămâni).
  Aşadar, te întreb înainte să începi să mă tragi de păr, sincer, ce crezi că s-ar putea întâmpla? calitatea camerei? consecvență în program? sau pur și simplu sunt nasol la MFC?
  Deşi vrei să mă vizitezi, mi-ar plăcea să (mfc.im/Miss_Roxxie) Nimic nu mă poate face mai fericit decât să aud părerea ta despre performanța mea.
  (Sunt online de luni până vineri de la 6:00 la 9:00 ET sau odată între 15:00 și 21:00.)

  Mulțumesc foarte mult!!!!!!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.