Îmi împărtășești experiența ta cu camera foto? Sondaj și interviuri!

Forumuri Suport modele videochat Îmi împărtășești experiența ta cu camera foto? Sondaj și interviuri!

 • Acest subiect are 0 răspunsuri, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 7 luni de Denisa.
 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna tuturor!

  Sunt auditor la științe politice și fac un toceală de grupare privind condițiile de treabă ale creatorilor de camgirls și onlyfans, uitându-mă la modul în care îți organizezi programul de lucru, stabilești limite și comparându-l cu cele non-digitale. forme de treabă . Văd că ați venit o mulțime de cercetători în ultima moment, vă mulțumim că ați avut atâta răbdare cu noi!

  Ar fi uimitor deşi ați putea întregi acest sondaj:

  Împărtășiți-vă experiența de camming Dragi toți, Suntem un grupare de patru studenți la științe politice care cercetează experiențele și condițiile de lucru ale camgirl-urilor, modelelor și creatorilor onlyfans. Ne-ar susţine cu real deşi ați putea întregi acest sondaj, care vă va reţine circa 20 de minute în total. Vă rugăm să intrați în detalii … forms.gle

  De deopotrivă, caut 5-7 persoane pentru interviuri aprofundate de 20 de minute în următoarele zile, prin mesagerie vocală, prin poruncă vocal, întocmai și prin mesaj text deşi preferi. Tare, va fi necunoscut și vă vom expedia documentul final deşi sunteți interesat! Puteți răspunde aici sau expedia un deşi sunteți de învoială să vă împărtășiți experiența, întocmai m-ar susţine!

  Mulțumesc pentru timpul acordat!
  Emma

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.