Just, așa mulți dintre voi (deşi nu toți) știți, aspir să fiu o fată de cameră. Deși nu am de gând să încep încă. Mai am multe de învățat înainte să mă gândesc să încep. Azi motivul pentru care fac această postare este că am necesitate de un sfat. Uite, in ce perioada încep să fac camere web, intenționez să fiu 100% deschis în privința asta încât sincer nu-mi pasă cine știe. Dar azi, mă lovesc de un pic de probleme. Vreau să-i spun mamei mele că vreau să fiu o fată cu webcam, dar nu sunt sigur să aduc în discuție. Mama mea este foarte pozitivă pentru și trup și a spus de sute de ori că mă va susţine, orice aș decide să fac cu viața mea, atâta timp cât sunt în siguranță. Întocmai nu sunt sigur să vă spun că aceasta este o viitoare alegere de profesiune pentru mine. Vreunul dintre motivele pentru care vreau să încep să folosesc camerele foto este că îmi place foarte mult să-mi arăt corpul și să fiu în centrul atenției (deși asta poate fi un pic copleșitor rar). Am postat deja nuduri parțiale pe blogul meu tumblr și se pare că a fost destul de just primit. Așa că m-am gândit, deoarece îmi place foarte mult să fac aşa de lucruri, de ce să nu încerc să câștig money din asta? Nu știu ce să-i spun mamei despre asta. Anume, sunt , aşadar nu e despotic sau altceva. Tocmai că nu știu o va reţine. Are cineva sfaturi pentru mine despre să-l aduc în discuție?