Ieșiți dintr-un studio și deveniți un model independent.

Forumuri Suport modele videochat Ieșiți dintr-un studio și deveniți un model independent.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună, dragi fete!
  Îmi pare foarte rău că există deja miliarde de fire ca ăsta, dar nu am găsit toate răspunsurile la întrebările mele și sunt foarte speriat. Și scuze pentru engleza mea
  Lucram în la MFC, Chaturbate și Stripchat. Am părăsit studioul azi vreo 3 săptămâni și, tare, șeful meu nu va șterge niciunul dintre conturile mele. De deopotrivă, m-a înscris pe streamate, flirt4free și pe toate celelalte site-uri.
  Ce face cu el?
  Preferatele mele sunt MFC și Chaturbate, dar mi-ar plăcea să lucra măcar undeva (cameră web tare lol). Dar MFC este cel mai potrivit pentru mine.
  Le-am scris pentru a susține și le-am trimis dovada că sunt eu (fața mea cu dată și pașaport). Au fost întrebați deşi șterge contul de și deşi se deplasa singur. Mi-au trimis un link pentru modele freelance și o adresă pe care o văd pentru prima dată – mi-au spus să iau legătura cu agenția sau studioul meu aici.

  Nu am contract și am primit money de la șef. Eram sigur că totul va fi just cu myfreecams, dar situația s-a schimbat. Azi sunt întocmai paranoic, mă poți înregistra pentru a doua oară în MFC ca model freelance, așa că voi primi un gologan pentru totdeauna (din câte îmi amintesc, nu-i cer modelului o fotografie cu o dată și un fata pentru a se inregistra). Sunt foarte paranoic, da.

  Seful, tare, ma suna, scria mesaje, pe care inca nu le-am lectură. Mi-a spus mereu că în MFC nu poate fi decât un cont pentru o individ și că mă va interzice peste tot.

  Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns. Sper că cineva mă poate sprijini încât este o nebunie cât de deosebit este pentru mine.
  Mulțumiri!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.