„Idiotul și Camgirl”

Forumuri Suport modele videochat „Idiotul și Camgirl”

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Ei just, totul despre asta este nou pentru mine, bizar și mă face ca un câine care încearcă să-și muște coada, alergând după ceva care este acolo, dar nu să-l înțeleg și mă trezesc alergând în sferă. Nu este o situație despre care poți vorbi fără să sune smintit, așa că iată-mă și caut orice sfat, sprijin sau oameni care să-mi spună că sunt, de fapt, un idiot sau un smintit. Iată povestea.

  Există un milion de site-uri cu banner cam pe internet, așa că din surprindere am ajuns să mă înscriu pentru vreunul pentru a viziona despre ce era toată agitația. Cu chinuitor știam în „gunoi” în care urma să intru. Nu m-am agățat prea mult de chestia cu camera, dar am început să vorbesc destul de de multe ori cu o fată. Trebuie să spun că îmi place foarte mult de el, cel puțin cât poți să-ți placă pe cineva pe care de fapt nu ai cunoscut-o personal. Clar că nu este dragoste, dar nu m-am gândit niciodată că mi-ar putea plăcea atât de mult pe cineva pe care l-am întâlnit în acest soi și ei just, și ea mi-a fascinant. Trebuie să clarific că ea cu siguranță nu a fost/nu se joacă cu mine pentru money, deoarece în afară de un plocon de ziua ei nu a fost nici vreunul implicat.

  Timpul în care ne „cunoaștem” este aproximativ tot timpul în care ea a lucrat ca camgirl. După două luni am vorbit să ne întâlnim și amândoi ne-am simțit foarte entuziasmați de asta. In ce perioada întâlnirea se apropia și totul începea să pară autentic, ea a speriat și mi-a spus că ar trebui să așteptăm să ne întâlnim. Este cu siguranță un pic aiurea să întâlnești pe cineva pe care tocmai l-ai întâlnit online și s-a simțit bizar să întâlnească pe cineva pe care l-a întâlnit pe un site de webcam, deși eu sunt tocmai un tip normal.

  Azi, la aproximativ o lună de la data cu care trebuia să ne întâlnim, totul începe să pară diferit. Mă simt mai îndepărtat în loc de mai aproximativ. Ar putea fi tot în capul meu ( 😆 ) și ar putea fi mai ocupată sau să aibă lucruri despre care nu știu. Chestia este că sincer mă ​​simt frustrat. Într-o situație normală aș fi chemat-o să iasă și ea îmi comunica să merg în iad sau da. După aceea, ei just, fie că nu ne mai vedem/ne facem prieteni/se întâmplă altceva și sfârșitul poveștii. Simplu si fara batai de cap. Știu că deşi tocmai ne-am întâlni, ar ieși cu mine (am întrebat-o și ea a spus :mrgreen: ) dar azi e nasol.

  Sunt tampit sau mă comport ca un băieţel nerăbdător care vrea lucruri azi și ar trebui să aibă mai multă răbdare? Ma simt ca un tampit pentru ca „alungesc” o fata pe internet timp de 4 sau 5 luni, dar clar ca nu vreau sa renunt si sa nu stiu niciodata ce ar fi putut sa fie si sa traiesc cu un milion de „daca”.

  suna pentru sprijin

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.