Ideile tale preferate pentru jocuri/spectacole/performanțe și fură…

Forumuri Suport modele videochat Ideile tale preferate pentru jocuri/spectacole/performanțe și fură…

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  În experiența mea limitată MFC, am văzut deja multă creativitate în modul în care unele modele aleg să-și gestioneze camera. Prima dată in ce perioada am văzut un panou cu numere în care oamenii dădeau bacșiș pentru a elimina numerele și aveau loc un soi de spectacol in ce perioada era eliminat un rând, m-am gândit „wow, asta e tare”. Am urmărit după aceea variații ale acestuia de circa 10 ori în următoarea oră. M-a făcut să mă întreb cine a fost primul care a făcut asta și după aceea mă întreb deşi această individ este supărată că atâtea alte fete au preluat ideea.

  Tombolele cu premii par a fi destul de frecvente. Premiile care sunt exclusiv fetei mi se par foarte interesante. Premiile care sunt lucruri ca un iPod sau altceva mi se par ciudate. In ce perioada soția mea și cu mine ne conectăm la MFC, nu facem asta în speranța de a câștiga money și premii. Dar deşi oamenilor le place și funcționează, atunci în mod cert este o idee bună.

  Am văzut recent ceva ce mi s-a părut simplu și elegant. O fată (nu îmi amintesc numele ei încât sunt dincolo de a fi un obișnuit în camera ei) deţine un pachet de cărți (un soi de cărți de fete /goale). Ai dat 50 de jetoane bacșiș pentru a trage o operă și, în funcție de culoarea cărții, ai câștigat un videoclip, o alegere a numărului tău de telefon/video/altceva pe care nu-mi amintesc, sau diverse rezultate de scoatere a îmbrăcămintei de joc tampit. Oamenii erau literalmente la codiţă să dea 50 de jetoane bacșiș, pentru ceea ce părea a fi money. Ca observator ocazional, mi s-a părut o idee bună.

  Aşadar, ca întotdeauna pentru mine, să trecem la interogari:

  1) Care sunt câteva idei grozave pe care le-ați văzut sau folosit? Clar, cele pe care nu le deranjează să le împărtășiți.

  2) Deşi ai deţine o idee bună și originală pentru un spectacol, piesă de teatru sau spectacol, tu sau altcineva ai începe să o folosești? V-ați aștepta sau doriți să fiți întrebat mai întâi înainte ca altcineva să o dubleze? Ți-ar plăcea să fii creditat într-un soi?

  3) Cât de importante sau eficiente credeți că sunt jocurile bune sau trucurile/sfaturile de performanță pentru a menține generarea de token-uri consistentă/înaltă?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.