idei de chatbot

Forumuri General Videochat idei de chatbot

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutari,

  Am găsit acest forum în timp ce căutam profil Chaturbate și tutoriale pentru aplicații/gură și vreau să încep prima mea postare mulțumindu-i lui Amber pentru această resursă grozavă. Am găsit răspunsuri la interogari pe care nici nu știam că le am.

  Motivul pentru interogarea mea Google este că mă joc cu ideea de a dezvolta un chatbot pentru orice platformă care are un API pe care îl folosi. Așa că sper să expedia câteva idei din mințile învățate de aici înainte de a porni pe calea greșită.

  Ideea mea inițială a fost o aplicație Chaturbate și/sau un gură, dar privind API-ul Chaturbate, nu cred că acceptă tot ce aș deţine necesitate să fac. Există și alte site-uri care au un API pentru scrierea de pluginuri? Văd că MFC are „CharlesBot” și am găsit un schiţă „MFC-Assistant” pe GitHub (https://github.com/Moros1138/MFC-Assistant) ceea ce mă face să cred că MFC poate deţine un API util, dar căutările mele pe Google nu au aruncat nicio documentație utilă. Utilizatorii extinde CharlesBot sau completa „plugin-uri”?

  Titlul de lucru al gură/aplicației mele este TheModerator sau TheBouncer. Botul va folosi tehnici de învățare automată pentru a „observa” ceea ce face un radiodifuzor de-a lungul timpului și pentru a descoperi in ce perioada un radiodifuzor ar putea tinde să interzică, să dezactiveze sunetul sau să recompenseze un oaspete/spectator. În funcție de ce soi de date sunt disponibile pe server, ați putea întocmai să faceți lucruri după cum examina tendințelor (de pildă, sugerând că a face X vineri la 14:00 întocmai merită).

  Dar aceasta nu este de fapt cea mai grea adaos…

  Cele mai grele părți vor fi:

  1. Botul va deţine necesitate de date de antrenament sub calup de jurnal de chat. O mulțime de jurnale de chat. Au radiodifuzorii măcar jurnalele de chat de partajat?

  2. După aceea va trebui să conving radiodifuzorii să-mi partajeze jurnalele de chat. Îmi imaginez deja că ochii se rotesc. Cu toate acestea, ar oferi un script foarte simplu (probabil JavaScript sau Python) pentru a curăța fișierele jurnal. Aș plasa scriptul aici (sau oriunde), aşa încât membrii de încredere și cunoscători să poată ancheta că nu a fost rău intenționat și că a făcut tocmai ceea ce trebuia să facă. Pentru început, radiodifuzorii ar folosi scenariul pentru a-și igieniza propriile înregistrări și mi le-ar expedia. Odată ce botul a fost antrenat, fișierele jurnal nu mai sunt necesare (cu excepția cazului în care dorim să facem mai mult antrenament).

  3. Bănuiesc că acest lucru nu poate fi făcut tocmai în JavaScript pe partea de server/cumpărător și probabil că va deţine necesitate de un server backend care rulează pe Amazon sau Google Cloud etc. înghiţi costurile de extindere, dar ar fi vreun radiodifuzor interesat de un slujbă bazat pe abonament ca ăsta? În mod ideal, costurile ar fi „un dolar sau doi” pe lună, deşi da, și aș tinde să reduc asta la money.

  Nu intenționez să reinventez roata; Văd mai mulți roboți anti-spam și un gură „RoboBan” în „magazinul de aplicații” Chaturbate și aș tinde să le extind și să ofer propria mea „esenţă adăugată” ecuației. Tot codul pe care îl scriu va fi lansat sub licența Apache 2.0, care este una dintre cele mai „deschise” licențe open source.

  Comentariile, sugestiile și criticile sunt binevenite.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.