Idee…

Forumuri Suport modele videochat Idee…

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Se pare că există un milion de postări și am experimentat să caut, dar am câteva idei mai specifice despre care vreau păreri.

  Am parcurs o mulțime de fire de forum, diferite pagini și, în timp ce am fost aprobat pentru MFC, am urmarit în mod constant. Am vrut tocmai să fiu aprobat, așa că am știut că cercetarea mea nu va fi irosită. Am trecut prin MFC și ce fac fetele și cred că înțeleg imaginea. Doamne, e diferit de a te dezbrăca într-un club.

  Sunt fan Doctor Who, Scott Pilgrim, Nightmare Before Christmas… Întocmai și desene animate după cum Adventure Time sau Grăunte’s Burgers. Practic, Hot Topic este un magazin de vis.

  Ideea mea este, seara de trivia. Am versiuni mini de Trivial Pursuit pentru mai multe dintre aceste lucruri. Exemplu: X volum de jetoane, poți selecta o întrebare dintr-o grupare, să o faci just, să dai jos o piesă de îmbrăcăminte. Simt că acest lucru ar putea prezenta un pic despre cine sunt, să încurajeze bacșișul să interacționeze mai mult, dar, tare, mă tem că ar putea dezactiva oamenii. De deopotrivă, nu vreau să pară un joc de noroc.

  Și în perioadele mai lente, citind o operă sau o benzi desenate cu voce tare? Pune-mi ochelarii care mă fac să arăt ca un bibliotecar, citește în lenjerie intimă. Nu există 50 de nuanțe de plumburiu. Povești scurte și așa sau benzi desenate! Crede-mă, nu am de gând să citesc o operă de 900 de pagini Game of Thrones unei mulțimi. Dar cu benzile desenate reacționa puțin prostesc” Scott a câștigat puterea de a înțelege *gafâituri* (încât așa sunt eu). Sau, eventual, sunt îmbrăcat ca un personaj din serialul respectiv.

  A avut cineva victorie cu asta? A dezbrăca nu a necesitat mult mai mult decât o personalitate. Pe care l-am inteles la specific. Îmi face prada să aplaude și bla bla. Dar să te gândești la ceva ispititor și distractiv este puțin bizar. Înțeleg puțin numărătoarea inversă și, odată ce mă lansez, sunt sigur că o voi recupera rapid.

  PS Nu am inceput pentru ca m-am luxat rau de picior si glezna si nu numai ca arata urat, tocurile nu merg just cu articulatiile slabe. Ar trebui să dureze tocmai o săptămână sau două, atâta timp cât o iau ușor. Și mi-ar plăcea și o cameră web mai bună!

  Scuze pentru roman și credulitate.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.