*IDEE BUNĂ* Pentru modelele care protejează videoclipurile

Forumuri General Videochat *IDEE BUNĂ* Pentru modelele care protejează videoclipurile

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Idee împotriva pirateriei video

  Așa că mă gândeam, majoritatea băieților care cumpără videoclipuri nu se vor da din drum să le posteze pe PornHub etc. sau întocmai pe site-uri ca [site name banned*9].com nu recunoaște DMCA…

  Așa că ideea mea a fost că oricare videoclip pe care îl faci, faci mici modificări și creezi peste 10-20 de variante diferite sau ștampile de filigran/logo în timpul videoclipului la minute diferite…

  Și notează-le într-un bloc de notițe, iar in ce perioada vinzi videoclipul, expedia 1 copie de individ, așa că deşi va fi postat vreodată pe internet, ai putea identifica CU UȘOR cine l-a făcut și deşi este încă activ în camera ta. .. ai putea să-i dai cu ușurință la explozie și să-i îndoiești în fundul/i-ai face să se simtă rău încât au făcut ceea ce au făcut (și, la rândul lor, să fii plătit mai mult după ce ai amenințat că le-ai interzis/blocat din viața ta)

  Ar putea dura circa o oră pentru a face mici modificări la oricare copie, dar ar putea fi util în curând să urmăriți deşi și cine a postat conținutul dvs. pe site-urile Tube.

  Deşi nu are substrat, vă rugăm să comentați mai jos și vă voi răspica mai detaliat – sunt hiperactiv și încântat să sprijini pe cineva, un model, care muncește din chinuitor zi de zi pentru a-și proteja proprietatea din moment ce acestea Serviciile de „Protecție a camerei” sunt inutile și, de obicei, se află și la ălalalt sfârşit al afacerii, în același timp taxând modelele atât de mult lunar și profitând de modele nu tocmai pentru bunătatea lor, ci și pentru inocența lor pe mai multe planuri.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.