Hobby-ul meu murdar… nu o face!

Forumuri General Videochat Hobby-ul meu murdar… nu o face!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  M-am înscris recent pe acest site azi circa 2 săptămâni și deja vreau să-mi smulg părul pentru toate masele de bug-uri și lipsa de sprijin. De deopotrivă, se pare că oferă tocmai o plată de 25%?

  Din cele peste 100 de videoclipuri încărcate, tocmai 22 au fost postate, deoarece majoritatea celorlalte videoclipuri ale mele au avut erori, care nu au fost încă eliminate de administratori după 2 săptămâni de e-mailuri consecutive. In ce perioada le-am cerut să-mi șteargă toate videoclipurile, cu excepția celor online și a celor aflate în codiţă, mi-au șters tocmai toate videoclipurile aflate în codiţă. Într-adevăr?

  Nu voi folosi acest site pentru o moment, deşi este nicidecum, până in ce perioada nu vor remedia aceste nenorocite erori.

  Erorile includ:

  Nu mă conecta în mod normal, deoarece după ce îmi introduc numele de utilizator și parola corecte, întotdeauna eșuează și solicită verificarea umană înainte de a mă valida. Toate videoclipurile care sunt eliminate sau respinse rămân pe site, împiedicând reîncărcarea lor din provoca „eroare cu același nume”. Rar, după ce ați încărcat un videoclip, nu puteți presa butonul „următorul” după ce ați completat casetele de descriere și titlu, deoarece rămâne plumburiu. Rar, după încărcarea unui videoclip, prinde de ecran nu se va încărca, determinând administratorii să o arunce în caseta incompletă. Nu puteți finaliza videoclipurile într-un ramă incomplet din provoca erorilor.

  Ăsta este un avertisment pentru orice model având în vedere My Hobby. Poate abține-te de la acest gând.

  xoxo mila trandafir

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.