Hack și entități HTML Chaturbate

Forumuri General Videochat Hack și entități HTML Chaturbate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Nu știu deşi acest lucru a fost distribuit înainte sau deşi cineva îl va descoperi util, dar m-am gândit să îl postez oricum.

  Chaturbate (și presupun că alte site-uri) au o listă neagră de cuvinte care nu ivi într-o cronologie; cuvinte după cum „viol”, „”, etc. Dar zilele trecute am vrut să includ un playlist cu piesa „Young ” a lui Pink Floyd… just young este vreunul dintre cuvintele de pe lista neagră Chaturbate. Deși este probabil să reformulez lucrurile pentru a evita cuvintele din lista neagră, ce ar trebui să fac în acest întâmplare? Folosiți „Not Old ” de Pink Floyd?

  Din fericire, HTML vă permite să scrieți un particularitate folosind codul caracterului său. Fără a intra în prea multe detalii tehnice, un computer reprezintă literele ca numere; de pildă, numărul pentru „litera A minusculă” este 97, un particularitate spațiu este 32, iar „litera O minusculă” este 111 etc. Pentru a individualiza un particularitate folosind codul caracterului său, prefixați numărul cu „&#” și adăugați „;” pana la sfarsit. Aşadar putem scrie o „litera O minusculă” ca o și un browser o va afișa ca „o”.

  Aşadar, „adolescent” și „adolescent” vor prezenta autentic asemenea în browserul unui utilizator, dar Chaturbate îl respinge tocmai pe primul.

  Am pus câteva exemple pe Code Pen și Wikipedia are o listă cu majoritatea codurilor de caractere Unicode. Ca întotdeauna, W3 Schools are o secțiune frumoasă despre Entitățile HTML.

  În spiritul dezvăluirii complete, ar trebui să dau un ping pe @punker barbie și să o anunț că codul de dezinfectare HTML al lui Chaturbate este stricat, dar sper că nu îl remediază deşi promitem că nu vom folosi acest viclenie pentru rău.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.