Găzduire de site-uri web capabilă de streaming – Adulți?

Forumuri General Videochat Găzduire de site-uri web capabilă de streaming – Adulți?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  M-am înscris și am petrecut mai mult de o lună construind un site web ModelCentro. Ăsta trebuia să fie săptămâna mea de lansare/început a fluxului live, dar fluxul lor nu funcționează și îmi tot spun că nu știu in ce perioada va funcționa din nou. A funcționat just săptămâna trecută in ce perioada l-am experimentat de 18 al naibii de ori…

  Mi-am petrecut săptămâni rotunji împingând site-ul meu ModelCentro și încântându-mi fanii de noua schimbare tocmai pentru a-i dezamăgi. M-am săturat de rahatul ăsta de site-urile astea mereu proaste și vreau să iau lucrurile în propriile mâini.

  M-am săturat ca aceste site-uri „mari” să facă o scăzământ atât de mare tocmai pentru a-mi manipula traficul, pentru a expedia notificări in ce perioada au ospăţ sau funcționează cel mai just pentru EI, permițând unor modele să încalce în mod flagrant regulile în timp ce le dracu pe cele pe care le-am cu greu face ceva brutal, și model/cumpărător/temei tehnic tampit.

  Prefer să-mi păstrez banii și fanii mei preferă să-i păstrez și eu…

  Cunoaște cineva o platformă de găzduire prietenoasă pentru camsite care oferă capabilități de streaming, după cum și stocare și procesare a plăților? Vreau să fiu întreg despărțit de cameră sub un singur site, așa că vă rog să nu sugerați Skyprivate sau ceva de genul ăsta. Vreau să fiu TOTAL independentă.

  Mulțumiri

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.