Găsindu-mi ritmul în MFC!

Forumuri General Videochat Găsindu-mi ritmul în MFC!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor,

  Ăsta este primul meu thread pe ACF. Fii afabil și sper că am făcut just! Fac webcam de aproximativ 3 luni si astazi întocmai am simtit ca totul a mers just. Eu am făcut cele mai multe chips-uri pe care le am până azi, cu un vârf înalt nou (in ce perioada nu credeam că cel vechi va fi acoperit mult timp!). Am fost destul de norocos să am un potrivit bacșiș de la început, care a fost foarte ușor și ninja a dat bacșiș tot timpul și m-a luat privat înainte de a pleca.

  Pictam, dansam, număram invers și cântam muzică pe tot parcursul fluxului și a fost atât de distractiv. Simt că până azi am experimentat să imit alte modele de camere în comportamentul lor și pur și simplu nu se potrivește just. Am terminat camera simțindu-mă super fericit, foarte entuziasmat și ca mine. Am început să pictez câteva picturi în acuarelă pe care le voi trage la sorți în curând de Crăciun (având în vedere că este deja destul de aproximativ de Halloween, având în vedere timpul de livrare și vânzarea biletelor).

  Simt că am început să fac progrese în a fi eu însumi în fața camerei și simt că, întocmai deşi sunt dezamăgită, tocmai faptul că fi eu însumi mă va urca puțin. A fost falnic să am în camera mea în mare adaos membri geniali care mi-au spus că cântă cu mine, că ar trebui să cânt mai mult, să mă încurajez să pictez și să mă complimentez, întocmai și cu mici sfaturi (orice număr este apreciată!) Un amic de la MFC întocmai mi-a dat un bacșiș de jetoane în timp ce eram în privat, spunând că crede că mă distrez.

  Tocmai un memento pentru a se osteni să fii tu însuți în fața camerei, întocmai deşi este o personalitate „inventată”. Atâta timp cât este o individ care ești fericit să fii pentru acea perioadă, rămâi fidel ție! Încercați să schimbați puțin lucrurile deşi vă simțiți indiferent, mutați niște mobilier, schimbați unele dintre decorațiuni, orice vă ajută să vă răcoriți și să vă simțiți din nou motivați și entuziasmați.

  Mulțumesc, multă dragoste și multe sfaturi!
  Vulpe.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.