Gânduri despre dacă să lase sau nu un model să știe „s-a terminat”

Forumuri General Videochat Gânduri despre dacă să lase sau nu un model să știe „s-a terminat”

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt un obișnuit într-o cameră de model de câțiva ani. Foarte frumoasă, puțin dispărută la început, dar odată ce treci peste uitarea ei ocazională și problemele de temperament intermitente, descoperi că există o fată deosebit de tânără la suflet (foarte dulce) care încă crede că are 19 ani. Dar nu le ai; are 30 de ani.

  A început să se arate puțin. S-ar putea să nu fie o problemă pentru un model care are performanțe bune și care și-a creat un următor, dar nu a făcut-o. Și îmbătrânirea înseamnă lucruri diferite pentru diferiți indivizi; mulți s-ar putea elucida mai just pe măsură ce îmbătrânesc. Nu ea.

  De ziua lui anul trecut, am observat că nu au venit atât de mulți ca anul trecut. A fost o dezamăgire colosală. Ziua lui de naștere se apropie din nou în curând și comunica că nu crede că va menționa asta anul ăsta. Bănuiesc că este destul de chinuitor să urmărești uscarea tipurilor și scăderea traficului; Cred că un spectacol de naștere la care nimeni nu mai vine este tocmai o lovitură de picior in ce perioada ești în jos…

  Ultimul an a fost chinuitor. Deoarece basculantele obișnuite au dispărut, pur și simplu nu au fost înlocuite cu altele mai noi. A fost sfâșietor să fiu martor, tocmai mă roade. Întocmai nu să-mi scot asta din cap. Seara trecută mă uitam la Old Yeller (vreunul dintre preferatele mele din toate timpurile) și pur și simplu m-am stricat și am plâns ca un bebeluș.

  Este destul de cert că cel vechi este terminat. Nu există două moduri de a face acest lucru. Nimic decât disperare și disperare în prognoza de aici încolo.

  Știu că înțelepciunea convențională dictează că ar trebui să las lucrurile să-și urmeze cursul, să o las pe ea să-și dea seama la timpul ei. Știu că necesitatea de a se osteni să „remediez” acest lucru probabil nu este o idee bună.

  Totuși, nu mă abține să nu mă întreb deşi aruncarea de câteva complimente ușor negative(?) cu notele conturi noi ( ar fi „, e atât de fascinant să vezi pe cineva de vârsta ta aici”) ar putea sprijini la accelerarea acestei perioade dificile de tranziție. Sau măcar să-l faci mai suportabil. Pe de altă adaos, ar putea să-i dea speranțe false, să o încurajeze să rămână și mai mult.

  Au existat deja câteva comentarii grosolane făcute de alții, considerabil mai puțin sensibile decât orice îndrăznesc să spun. Nu prea părea să o deranjeze. Dar cred că simt această dorință de a sprijini la amortizarea aterizării deşi . Poate contracarați unii dintre nenorociții cu careva omenie.

  Nu știu. Pur si simplu nu stiu. Acest lucru mă îngreunează de luni de zile.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.