Game Vibration Router – Software pentru utilizarea jucăriilor sexuale Bluetooth cu jocuri video

Forumuri General Videochat Game Vibration Router – Software pentru utilizarea jucăriilor sexuale Bluetooth cu jocuri video

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna! Poate vă amintiți de mine din acest thread: https://www.ambercutie.com/forums/t…hat-use-video-games-as-part-of-camming.28968/

  Așa că 6 luni mai târziu am făcut în sfârșit un tutorial pentru software-ul pe care l-am menționat în acel thread.

  Game Vibration Router (GVR) este un software gratuit, open source, care vă permite să preluați comenzile de vibrație ale gamepadului din jocuri și să le redirecționați înspre jucării . Aceasta înseamnă că de oricare dată in ce perioada jocul vibrează un gamepad, ăsta vă poate vibra și jucăria . În prezent, funcționează cu orice jucărie vibrantă compatibilă cu , inclusiv mărci după cum Lovense, WeVibe, Vibratissimo, Magic Motion etc.

  Aceasta înseamnă că puteți transmite jocuri în flux sau juca jocuri cu fan club/clienți/etc, iar interacțiunea în joc vă poate face jucăria să vibreze. Asigurați-vă că o faceți într-un mod care să nu vă excludă din rețeaua de camere, din rețeaua de jocuri sau din ambele. Folosirea acestui lucru pe sisteme private, ar fi Skype, sau în camere private pe serviciul de cameră, după cum și utilizarea CU DEFINITIV a sălilor private / petrecerilor în serviciile de jocuri, este considerată cea mai bună utilizare pentru aceasta.

  Am lucrat cu un model de cameră (RileyScarlett) pentru a experimenta utilizarea acestui software și mi s-a părut că funcționează foarte just, deși o voi lăsa să vorbească mai multe despre acea experiență.

  tutorialul youtube este activat

  Am realizat și un alt videoclip care arată funcționează software-ul cu Rez Infinite:

  Există un tutorial bazat pe text pentru a selecta propriul stil de ispravă pentru software în public la

  https://buttplug.world/tutorial

  Deşi sunteți interesat să utilizați software-ul și aveți interogari care nu sunt acoperite în tutorial, nu ezitați să întrebați aici sau să mă contactați pe Twitter la https://twitter.com/qdotDM-urile mele sunt deschise.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.