Furarea performanțelor modelului came.

Forumuri General Videochat Furarea performanțelor modelului came.

 • Post
  Eliza
  Participant
  none

  Scuzele mele deşi acest lucru a fost abordat înainte… Nu știu să-i numesc, așa că căutarea subiectului este problematică.

  Sunt amic cu câteva modele din țări sărace… Ucraina, Rusia și Kazahstan. Scopul meu la MFC a fost să găsesc prieteni de corespondență… Corespondența străină a fost un hobby pe care îl fac de la 12 ani. Tare, MFC este un loc bizar pentru a se osteni asta, dar este și foarte practicabil. Și a avut victorie, azi am 3 noi prieteni de corespondență… da, noi!

  Ăsta este contextul.

  Am aflat că există site-uri care îmi monitorizează și înregistrează prietenii, vând videoclipurile și fotografiile, dar nu-mi plătesc nimic prietenilor. Se pare că li se întâmplă fiecărui model de cameră de pe oricare site web de cameră.

  Ar trebui să știți despre asta, există ceva ce face MFC sau alte site-uri de webcam? face ceva în privința asta? Există vreo modalitate de a șterge materialul furat?

  Artiștii trebuie să câștige drepturi de scriitor atunci in ce perioada spectacolele lor sunt folosite sau vândute. Și sincer, prietenii mei și toate tinerele din țările sărace au necesitate și merită să fie plătite. Simt că MFC și ceilalți ar trebui să-și protejeze artiștii într-un soi.

  Scuze, din nou, deşi acest lucru a fost sau este discutat în altă adaos.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.