Folosești vechiul Mac OS X? Cum remediați problemele Flash?

Forumuri Suport modele videochat Folosești vechiul Mac OS X? Cum remediați problemele Flash?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Mac-ul pe care îl folosesc are câțiva ani și comunica că software-ul este actualizat. Folosesc Firefox și Safari pentru a naviga pe web. Pe multe site-uri, există o discrepanță constantă cu software-ul Flash. În mare adaos sunt preocupat de modul în care acest lucru îmi va leza streamingul pe alte site-uri.

  Recent, am folosit tocmai SkinVideo, ceea ce i-a permis să folosească versiunea veche. Cu toate acestea, ați menționat că software-ul meu Flash nu este actualizat pentru versiunea dvs. actualizată. Ok, tocmai am folosit versiunea ta veche. De deopotrivă, știu că am avut probleme similare in ce perioada înregistram pe Streamate și MFC. Am experimentat să le rezolv folosind Google Chrome, dar asta tocmai părea să provoace mai multe probleme.

  Clar, nu sunt atât de destoinic la calculator pe cât mi-aș tinde să fiu. Trebuie să știu să repar acest site sau alte site-uri pe care le puteți transmite în flux, care vă oferă opțiuni după cum SkinVideo. Mi-ar plăcea un computer mai nou, dar, din păcate, nu văd că asta se va întâmpla prea curând. Mai folosește cineva un Mac OS X? Ce site-uri folositi? Sunteți familiarizat cu aceste subiecte?

  Mulțumesc preliminar!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.