Folosește-ți baza de fani și devii un influencer

Forumuri General Videochat Folosește-ți baza de fani și devii un influencer

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Întotdeauna mi-am dorit să folosesc serviciile de rețele sociale pentru a-mi crește contul de Instagram mai rapid, dar eram obosit încât ar însemna că străini întreg ar deţine intrare la contul meu și vor ști ce fac pentru a-mi câștiga existența. Nu mi-e rușine de ceea ce fac, dar nu am vrut ca ei să vadă DM-urile, conversațiile și conținutul poveștii.

  În schimb, am decis să îmi creez propria agenție. Azi modelele se simți încrezătoare în creșterea conturilor cu implicare reală și adepți. Fac adaos dintr-un grupare întemniţat de elită de agenți de marketing în rețelele sociale care folosesc tactici de pălărie plumburiu și albă pentru a crește conturile. Aceasta înseamnă o combinație de software de automatizare și cunoștințe complexe ale algoritmilor Instagram. Am învățat multe, este o curbă mare de învățare și azi am 11 clienți care își construiesc treptat conturile cu mine. Cele mai multe dintre ele sunt modele cu webcam, iar unele sunt interpreți tradiționali.

  Mă concentrez pe creșterea Instagram, deoarece este cea mai puternică platformă de socializare în acest moment, care oferă cele mai bune rezultate pentru a deveni un influencer. Problema cu care se confruntă multe modele cu Instagram este că ăsta este deținut de Facebook și multe modele se tem că Facebook va fi întristat, așa că stau dincolo de Instagram.

  Există modalități de a vă gestiona contul de Instagram, aşa încât Facebook să nu poată detecta niciodată un link. Deşi vrei să continui să folosești Facebook, dar vrei și un model de cameră pentru Instagram, azi este probabil. Încărcați tot conținutul în cloud, de pildă. Google Photos și după aceea încărcați pe Instagram folosind un proxy dedicat și serverele mele private. Acest lucru vă va garanta că nu veți fi niciodată înșelat.

  Deşi întocmai nu te deranjează să fii înșelat, poți folosi și serviciile mele pentru a-ți sincroniza toate conturile de rețele sociale. Vă putem programa toate postările, hashtagurile și subtitrările pentru a fi difuzate pe toate platformele. Economisește mult timp și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la editare și încărcare. E punct.

  Serviciul meu vă poate aduce în medie 50-100 de urmăritori pe zi, care sunt reali și autentici. Creșterea ta va fi constantă și implicarea va crește pe măsură ce atrageți mai multă atenție. În curând, vi se vor oferi sponsorizări, vi se vor plăti pentru mențiuni și retrimiteri și vi se vor invita la conferințe. Nici măcar nu ai necesitate de o bază de fani atât de mare. Unora li s-au oferit oportunități cu tocmai 5k de urmăritori. De fapt, programul de influență al Amazon necesită tocmai o bază de fani de 5.000 pentru a se specifica.

  Deşi preferați să cumpărați adepți în loc să vă creșteți contul, vă ofer și „cumpărați-vă tribul”. Aceștia sunt roboți care vor evalua și vor urma oricare postare pe care o faceți pentru a vă sprijini postarea să ajungă în browser și în paginile principale de postare.

  Deşi doriți mai multe informații și/sau doriți să încercați serviciul meu, nu ezitați să-mi trimiteți un mesaj privat aici. Prețul începe de la 70 USD pe lună pentru pachetul de bază de creștere organică autentică și/sau 35 USD pentru 1000 de urmăritori pe lună și 40 de aprecieri pentru oricare postare. O combinație a ambelor este cea mai eficientă metodă de creștere.

  Iată capturi de ecran ale site-ului meu:

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.