Folosește cineva ePayments pentru plăți CB?

Forumuri General Videochat Folosește cineva ePayments pentru plăți CB?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Este posibil să structurați un cont ePayments pentru a primi plăți de la CB? Deoarece CB nu acceptă în mod oficial ePayments, acest lucru ar necesita ca ePayments să vă ofere un fel de cont bancar, astfel încât să puteți transfera bani în acel cont. Bănuiesc că cea mai bună modalitate pentru un model de a cheltui acești bani ar fi să folosească un card de debit integrat cu contul ePayments.

  De asemenea, am vrut să întreb dacă ePayments acceptă în mod oficial lucrătorii camerelor web ca clienți. Deoarece multe dintre aceste servicii resping în mod oficial lucrătorii camerelor web, dar par și „închid ochii” față de activitate, am vrut să mă asigur că este în regulă să fiu sincer și sincer cu ei înainte de a contacta asistența lor direct la client.

  Este ceva de genul ePayments numai bun de utilizat pentru activități repetate obișnuite, cum ar fi plățile CB, sau ar putea fi folosit eficient și pentru modelul de plată direct de către clienții individuali? Acest lucru presupune ca clientul să se înscrie și pentru un cont ePayments, iar transferurile de la persoană la persoană ar putea să nu fie ceva ce ePayments dorește sau încurajează.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.