Flirt4Free – Ai și alt site?

Forumuri General Videochat Flirt4Free – Ai și alt site?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Se pare că nu găsesc asta și am urmarit pe site-ul tău și am urmarit pe google. Poate că există un director sau un site web care îmi poate comunica, dar nu sunt sigur unde, așa că deşi cineva îmi poate indica asta, și pentru posibile altele / viitor, aș evalua.

  Un model de cameră de pe diverse site-uri a spus că s-a înscris la Flirt4Free și a întrebat deşi să mă alătur ei acolo. Am spus că e just. Nu mai fusesem niciodată acolo.
  M-am înscris, mi-am verificat contul bancar și după aceea o zi mai târziu contul mi-a fost blocat și suportul a spus că am deja un cont la ei. I-am intrebat de 3 sau 4 ori care este numele sau cand m-am alaturat (ca sa-mi dau CEVA informatii) pentru ca sunt 100% sigur ca nu am mai fost niciodata pe site-ul lor, cu atat mai putin am inregistrat si verificat un card bancar. (și cardul pe care l-am folosit a fost vreunul pe care nu l-am mai folosit niciodată pe site-uri pentru camsite).

  Aşadar singurul meu gând este că au un alt site web și nu aveți voie să fiți înregistrat și verificat pe ambele.
  F4F îmi amintește de LiveJasmin (cadouri virtuale, 30% plată și alte câteva detalii), așa că ar putea fi ăsta? Dar după aceea mi se pare bizar ca nu deţine cont pe ambele, doua diferite, detinute de aceeasi firma/marca. Aşadar mă îndoiesc că ăsta este motivul. Dar după aceea s-au întâmplat lucruri mai ciudate.

  Nu-mi vor comunica complet nimic.
  Așa că mă întrebam deşi cineva de aici știe deşi F4F are alte site-uri web sau deşi mă poate direcționa înspre o pagină/site-ul web/director de afaceri care oferă informații.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.