Finanțe online și instrumente de urmărire

Forumuri Suport modele videochat Finanțe online și instrumente de urmărire

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  M-am întrebat despre acest temă de in ce perioada m-am alăturat MFC (cu peste 3 ani în urmă) și da, știu despre camyourway, care mi-a stârnit din nou interesul pentru temă cu ceva timp în urmă, iar un schiţă recent la care lucram mi-a alimentat din nou interesul.

  * Care sunt preocupările tale (deşi există) atunci in ce perioada vine vorba, în esență, de a transmite datele tale financiare înspre un slujbă online?

  * Deşi serviciul ar putea să vă anonimizeze datele în detrimentul unor funcții ale contului dvs., ar face o diferență în decizia dvs. de a nu utiliza una?

  Pentru a lămuri ceea ce vreau să spun despre datele anonime, nu ar exista nicio posibilitate ca un proprietar să poată spânzura un stabilit set de date la un stabilit model decât deşi modelul a făcut acea conexiune. Proprietarul serviciului ar putea răspunde la întrebarea „un cont a câștigat dolari pe zi/lună/an”, dar nu a putut comunica „Jane Smith a câștigat dolari pe zi/lună/an”.

  Tocmai o informație, nu am nicio afiliere cu oamenii care conduc camyourway sau alte instrumente similare și nici nu încerc să le subminez eforturile.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.