Filelockers atacați – „jurnalele private”

Forumuri General Videochat Filelockers atacați – „jurnalele private”

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Camgirls urăsc atunci in ce perioada „părțile lor private” sunt înregistrate și partajate altora, nu numai că se simt nedrept, dar le împiedică încercările de a-și geo-bloca spectatorii pentru a le menține confidențialitatea și, în cele din urmă, siguranța.

  Cu toate acestea, este o activitate populară de înspre un grupare mic, dar foarte puternic de „fanatici”, care în public își încarcă înregistrările neautorizate pe diverse site-uri de partajare a fișierelor cunoscute în public sub numele de „Filelockers”.

  În teorie, acele site-uri conține orice tip de fișier, dar în utilizare sunt aproximativ exclusiv conținut furat și în principal videochatul. Unele dintre ele sunt de fapt ilegale din alte motive pe care vi le puteți imagina, dar aș distinge să nu intru!

  A fost începută o campanie de închidere a acestor dulapuri, reducându-le banii, deoarece acestea câștigă taxând oamenii pentru intrare „premium” (de pildă, mai rapid).

  Vezi aici sediul campaniei. Deşi știți de un blocator de fișiere masiv de înregistrări ilegale, atunci poate îi puteți aviza.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.