Filelockers atacați – „Înregistratoare private”

Forumuri General Videochat Filelockers atacați – „Înregistratoare private”

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Camgirls urăsc atunci in ce perioada „privatele” lor sunt înregistrate și împărtășite altora, nu numai că se simt nedrept, dar le împiedică încercările de a geo-bloca pe oricare le vede pentru a-și menține confidențialitatea și, în cele din urmă, siguranța.

  Cu toate acestea, este o activitate populară de înspre un grupare mic, dar foarte puternic de „fani”, care de obicei își încarcă înregistrările neautorizate pe diverse site-uri de partajare a fișierelor cunoscute în public sub numele de „Filelockers”.

  Acele site-uri conține, în teorie, orice tip de fișier, dar în utilizare sunt aproximativ exclusiv conținut furat și în principal videochatul. Unele dintre acestea sunt de fapt ilegale din alte motive pe care vi le puteți imagina, dar aș distinge să nu intru!

  A fost lansată o campanie pentru a combate aceste dulapuri de fișiere prin reducerea banilor pe care îi câștigă prin taxarea oamenilor pentru intrare „premium” (de pildă, mai rapid).

  Vezi aici sediul campaniei. Deşi știți de un blocator de fișiere masiv de înregistrări ilegale, poate le puteți comunica.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.