fetișuri!

Forumuri Suport modele videochat fetișuri!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am avut o mulțime de discuții în afara subiectului în firul principal de fetiche Clips4sale, așa că m-am gândit să adaug un alt temă pentru a-i susţine pe cei interesați de fetișuri noi. :thumbleft:

  Iată citatul meu despre fantezia de impregnare (lăsând-o în context):

  Rose a spus: Crumb a spus: gospodina a spus: Sevrin a spus: TIL: Fanteziile de impregnare sunt un lucru. Faceți clic pentru a extinde…

  vreunul dintre cele mai just vândute ale mele! Și mai fac una în seara asta haha ​​​​Click pentru a extinde… faci un videoclip fantasy de impregnare? Este, practic, un videoclip intern b/g cu ? sau un solo cu tine spunând „hai să facem un băieţel”?
  Sunt extravagant azi. Faceți clic pentru a extinde… „Stropiți acel sperma fierbinte peste colul meu în așteptare. Vreau să simt că o adaos din tine trăiește în pântecele meu gol.”

  Figură luată dintr-unul dintre videoclipurile mele. Impregnarea se vinde cel mai just atunci in ce perioada este combinată cu un alt fetiș, ar fi tabuul sau umilirea interrasială extremă. În mare adaos, se vorbește și simulează în POV. De obicei, rămân cu misionar încât atunci îmi ține păsărica în atmosferă în stil TTC și completa niște conversație la sfârșit pentru a continua fantezia. Faceți clic pentru a extinde…

  Ai interogari despre filmarea unui nou fetiș sau ești extravagant despre funcționează un alt fetiș? Pune întrebarea ta aici!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.