Felicitari pentru inchiderea curata a stripville.com

Forumuri General Videochat Felicitari pentru inchiderea curata a stripville.com

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Multe site-uri de camere vin și pleacă. Am o listă uriașă de site-uri web nefuncționale care păreau foarte promițătoare, dar nu au ajuns nicăieri. Majoritatea pur și simplu dispar, din ce în ce mai puține gazde online până in ce perioada sunt întotdeauna zero. Nu se fac plăți, nu se mută money. Adesea cu niște artiști neplătiți și alte facturi.

  Așadar, felicitări pentru echipa din spatele stripville, site-ul de jocuri de scoatere a camerei web, încât s-a întemniţat în mod curat, cu o notificare corespunzătoare.
  Ei just, am făcut tot posibilul, dar este timpul să închidem magazinul. Ne pare brutal că nu am putut continua lucrurile și să te facem să câștigi mai mulți money! Mai aveți două săptămâni pentru a câștiga altceva – Stripville se va înconjura pentru totdeauna la miezul nopții (PST) pe 6/15.

  Jucătorii vor fi, de deopotrivă, notificați că închidem și că aceasta este ultima lor șansă de a folosi toate creditele din contul lor! Așa că sperăm că acest lucru înseamnă că următoarele două săptămâni vor fi o șansă pentru tine de a câștiga puțini money înainte de a ne reţine rămas potrivit.

  De deopotrivă, drept mulțumire frumuseților noastre, reducem suma finală de plată la 2500 de credite, așa că retragerea acesteia ar trebui să fie ușoară. Asigurați-vă că starea dvs. de plată este „eligibilă” completând informațiile dvs. și făcând clic pe butonul „Trimiteți” (nu o veți putea finaliza după 6/15).

  Vă mulțumim pentru sprijinul acordat în ultimul an, apreciem! După ce închidem, veți putea în continuare să ne contactați prin [email protected]. Ok, nu de acord, ar fi putut plăti până la ultimul credit restant, dar este mult mai just decât unele închideri.

  A, și este distins de jenant pentru mine că nu am putut niciodată să le revizuiesc înainte de a se înconjura!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.