Feedback sincer despre un produs pentru camgirls

Forumuri Suport modele videochat Feedback sincer despre un produs pentru camgirls

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut fete si baieti,

  Ar fi extraordinar deşi unii dintre voi ar deţine timp să vă împărtășească feedbackul sincer despre un produs pe care îl dezvolt pentru camgirls. Nu este „o altă rețea de camere, ci cu bitcoin”, este mai degrabă un slujbă suplimentar la ceea ce este disponibil și încă funcționează pentru tine. Sunt un tip de tehnologie/business care aspiră să-mi înființeze propria însoţire, așa ai făcut-o atunci in ce perioada ai început aventura ta solo prin intermediul camerelor foto, marketing digital, editare de conținut, design, domeniul web etc., printre altele. Apreciez toată munca depusă în acest substrat, pe lângă ceea ce viziona majoritatea oamenilor.

  Echipa mea și cu mine dorim cu real să oferim un slujbă pe care ați tinde să-l utilizați și să le oferim utilizatorilor o senzație premium. Așadar, am vrut să-i implic pe toată lumea de la început; faza de distanţă. Am 2 oferte/cereri:

  Există un model voluntar pentru a testa aplicația și a vorbi cu mine despre cazurile de întrebuinţare și funcțiile? Ar fi o funcţie de consultanță și voi plăti pentru timpul pe care îl petreceți gândindu-vă la asta, scriind și discutând-o 1 la 1 prin sau chat privat pe acest forum sau platformă de chat vocal la alegere, nu este necesitate de videoclip. Aș distinge pe cineva din Europa din provoca fusului orar (sunt cu sediul în Germania) și a ușurinței de plată (transfer SEPA în arvună cu bună-credință pentru orice număr am convenit, încrucișăm degetele ca să-ți livrezi și sfârșitul tranzacției ). Am necesitate de 2-3 oameni pentru asta și ar fi just deşi sunt oameni activi aici. Pentru a rezuma articolul precedent; Este cineva activ pe forum interesat să mă întrebe despre acest schiţă pentru a juca cu o aplicație și a fi plătit pentru el? Ar putea fi și o schimbare bună pentru voi băieți, cel puțin comunica că nu va fi plictisitor. Tuturor celor de pe acest forum: vă rog să participați la cele două sondaje ale mele de mai jos pentru a comunica ce soi de direcție de design ați distinge și, tare, orice alt feedback este, de deopotrivă, oportun! Deşi dorești, poți și da DM aici cu sau fără pentru a primi un cupon pentru un voucher plocon odată cu lansarea produsului în circa 6 luni (încă nu am idee ce și cât, dar te țin la uzual ). a) Aspecte pentru pagina principală: https://poll.fm/5jvd1 b) Aspecte pentru catalogul de modele: https://poll.fm/5jvdj Sper că acest mesaj vă va descoperi just și că aveți ceva timp/energie economisită viața de zi cu zi pentru a mă susţine să creez ceva (în acest moment nu vrem să intrăm în prea multe detalii despre autentic ceea ce face produsul) pe care toată lumea din acest ecosistem ar deţine desfătare să-l folosească.

  Pentru sfârâitul și scânteia ta
  Bert

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.