Fata noua aici!

Forumuri General Videochat Fata noua aici!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor! Am postat recent în firul pentru începători cine sunteți f*$%#, dar am vrut să mă prezint oficial și aici! Mi-am creat recent contul Chaturbate și cu greu aștept să încep! Îmi place că există un forum pentru camgirls, asta e minunat.

  Tocmai mi-am comandat camera web și câteva lumini de la Amazon azi, așa că sper că vor fi aici săptămâna viitoare. Voi aștepta până vor stop aici înainte de a fi verificat pe Chaturbate, ca să obține noua notă pentru fată. Am răsfoit foarte mult firele de pe acest forum și toate oferă sfaturi grozave! Voi fi cunoscut ca mixedbabyyy pe Chaturbate, dar cred că voi rămâne cu numele meu aici, deoarece nu este asemenea de privat după cum să mă privesc dezbrăcat pe camera live lol

  Mă întrebam deşi are cineva sfaturi pentru noii începători care nu au văzut niciodată o cameră înainte. Voi realiza un profil extraordinar (din moment ce îmi place designul grafic) și voi plasa aici pentru feedback. Dar sunt extravagant să încep. Din câte am văzut, multe modele stau acolo până sosesc câțiva oameni, după aceea numără invers până începe spectacolul. Este aceasta o modalitate bună de a o face? Mi-ar plăcea să aud despre câteva strategii grozave pentru sfaturi deşi puteți lăsa câteva comentarii mai jos! De deopotrivă, este mai just să creezi un twitter sau un snapchat? Vreau să încerc să-mi păstrez Chaturbate-ul cât mai privat probabil, ceea ce înseamnă că voi închide persoanele în starea mea să nu vadă acele videoclipuri. Inca o intrebare! Scuze deşi este prea mult! Dar să-mi editez setările de chat înainte de a începe? Și modurile intră mecanic în camera mea in ce perioada încep transmiterea în flux? Mulțumesc!

  scuze deşi a fost mult, sunt foarte încântat să încep și să cunosc elementele de bază!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.