Făcând muzică pentru Lovense Lush

Forumuri Suport modele videochat Făcând muzică pentru Lovense Lush

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua,

  Acest thread este vreunul dintre principalele motive pentru care am intrat pe acest forum. Sunt pe drum să încep un proiect ca muzician. Și am necesitate de ajutorul tău pentru a răspunde la multe interogari înainte de a putea începe. Dar este deosebit să știu că îmi voi ofera mult timp pentru asta încât va fi foarte special și mai sunt și alte proiecte pe care le fac întocmai azi. Aşadar nu e nicio grabă.

  eu barbati):
  Sunt un Modular Techno Live-Document și, ca adaos a spectacolului meu, sunt și dansator. Către deosebire de un DJ, un Hardware Live-Document folosește instrumente electronice, ar fi sintetizatoare și tobe și își interpretează propria muzică pe scenă cu aceste instrumente. Înainte de Covid, obișnuia să cânte regulat în diferite cluburi underground. Nu este faimoasă , dar am o mică bază de fani drăguți și în 2019 a început că niște oameni pe care nu îi cunoșteam m-au recunoscut pe străzi. (nimic mare, într-adevăr, dar hei) Totul s-a terminat și asta m-a făcut să mă gândesc la alte moduri de a acosta muzica mea.

  Există două părți ale proiectului:

  Începeți o cameră de chat în studioul meu de muzică și interpretați muzică live și dansați (ceea ce am făcut înainte la club). Ideea este să le permit spectatorilor să influențeze muzica/dansul cu sfaturile lor. Ar trebui să fie plus/minus: curgere armonică experimentală ritmică Motivul principal pentru aceasta este de a finanța următoarele: Produceți o piesă + videoclip + model luxuriant unic cu / pentru un model. În ceea ce privește camera de chat, am petrecut ore rotunji citind atât de multe subiecte grozave și am primit mult sprijin. Cred că voi se osteni să văd se deplasa.

  Videoclipul:
  Faptul că este probabil să creez și să controlez orice element din muzica mea în detaliu m-a condus la ideea de a produce videoclipuri unice în care un model Lovense este controlat de modele care reflectă progresiile muzicale. Știu că poate nu este nou. În opinia mea, ceea ce este nou este capacitatea de a compune un climat acustic pentru preferința unică a unui model individual în ceea ce privește sunetul, nivelul, timpul și densitatea vibrațiilor. Modelul Lovense nu ar fi tocmai o adaos a compoziției muzicale, ci și principalul factor de comandă al muzicii. Modelul va fi obiectul comunicării între model și mine pentru a descoperi echilibrul de acord. Nu este vorba despre masturbare (poate fi). În principal despre dansul super și despre lăsarea muzicii să se afunde afund în trup. Nu trebuie să arăți totul. Mai mult întuneric decât lumină.

  Tare, muzica va rămâne mereu stilul meu și știu că mulți oameni nu o consideră în niciun soi. să trăiesc cu asta

  Sunt încă dincolo de a acosta un model în acest substrat. Înainte de asta, trebuie să clarific o mulțime de lucruri după cum considerente juridice, finanțare și, mai ales, exuberanță:

  În timp ce folosești exuberantul ca sculă profesional, îl folosești și în timpul tău privat? Exemplu: pleci în vacanță la Camming timp de 2 săptămâni, l-ai reţine cu tine și l-ai folosi? Ca? Există anumite modalități de a-l controla mai just decât altele? Ce zici de asta? Sunt anumite modele mai bune decât altele? Ce zici de asta? Are vreun substrat să sincronizezi evenimentele din muzică (ca un submarin tremurat) cu luxuriantul? Îți place măcar să asculți muzică în timp ce porți lush? Poate muzica să îmbunătățească experiența? O las deocamdata asa. Voi deţine multe interogari în curând, dar cred că această postare este suficient de mare.

  Multumesc mult pentru lectura. Te iubesc!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.