Expirarea DNI și Chaturbate

Forumuri General Videochat Expirarea DNI și Chaturbate

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Bună ziua tuturor.
  Sunt aici încât am o problemă cu contul meu Chaturbate. Mi-am trimis cartea de identitate și fotografii cu mine în mână etc.
  Totul a fost just, iar azi câteva luni mi-a expirat cartea de identitate… Atunci Chaturbate mi-a cerut să le trimit noua operă de identitate…
  Dar guvernul francez a prelungit perioada de valabilitate a tuturor cărților de identitate cu cinci ani, așa că în Franța cardul meu este încă disponibil (toate administrațiile din Franța sunt de învoială cu asta) (Link înspre consulatul oficial link-uri franceză: https://www .consulfrance -newyork.org/French-National-ID-card#2). Și guvernul refuză să facă o nouă operă de identitate până la cinci ani (cu excepția cazului în care am făcut o declarație falsă de pierdere, ceea ce este complet despotic).
  Totuși, am trimis acest link înspre chaturbate și le-am explicat că NU deţine o nouă operă de identitate și că în Franța această operă de identitate este disponibilă, dar ei par să nu înțeleagă.
  De deopotrivă, în Franța, permisul de comandă auto nu indică data de expirare, așa că acest card nu poate fi folosit pentru acceptare.
  Aşadar ce face? Am un cont chaturbate care este blocat cu mai mult de 500 de Token, am un cont premium pentru care ma tot fac factura lunar si NU-mi accesa contul, pentru ca de oricare data cand intru in chaturbate ma blocheaza pe ecran cerand-mi sa trimit noua identificare; Nu să văd emisiunea, nu bacșiș, nu-mi obține cunoștințele, nu face NIMIC.
  Ma poate sprijini cineva, va rog? Vă mulțumesc foarte mult pentru răspuns și îmi pare rău pentru engleza mea.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.