Experiența mea foarte profitabilă pe virtualgirlfriend.live

Forumuri General Videochat Experiența mea foarte profitabilă pe virtualgirlfriend.live

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna fetelor!

  Sunt Manon, din Franța. Am fost model pe Chaturbate și Cam4 și am dat și emisiuni private Skype pe CMD și Skyprivate. Am experimentat să găsesc site-ul de venire de acord timp de luni de zile și în cele din urmă mi-am dat seama că toate au părțile lor bune sau rele. Pe unele site-uri trebuie să petreci ore rotunji în fața camerei, așteptând un chat privat și discutând cu oameni care nu vor plăti niciodată. Alții au oameni care lasă bacșișuri de 0,10 USD și se așteaptă la un spectacol întreg. Dar oricum, poți câștiga atât de mulți money pe aceste site-uri pe care le iubim cu toții!

  În noiembrie anul trecut, am fost abordat de tipi care m-au întrebat deşi vreau să fiu „o iubită virtuală și să câștig 200 de dolari pe zi pentru a expedia mesaje unui tip”. Prima dată m-am gândit că este acest tip de chat prin care oamenii plătesc 0,50 USD pe mesaj pe care îl trimit și în care operatorii nu câștigă mai mult de 15 USD pe oră. Dar nu a fost nicidecum asta. Mi s-a spus că poți oferi și „cam-to-cam” și „ prin telefon” direct prin aplicația ta, cu deplină discreție și fără a partaja informații personale ( ar fi nume, volum de telefon, …). Trebuie să recunosc că am fost destul de intrigat…

  Băieții căutau modele pentru a experimenta această nouă platformă de chat pentru camsite „tot-în-unul” și „mai intim”. Conceptul mi s-a parut destul de potrivit. Am fost în!

  Site-ul: http://www.virtualgirlfriend.live

  Experienta mea :

  1) Virtualgirlfriend.live este mai mult decât un site web

  Doamnelor, câți tipi vă cer lucruri pe care nu le oferiți pe site-ul dvs. de cameră? (Snapchat, chiloți, Skype, volum de telefon, mesaje text…)

  De fapt, nu suntem tocmai showgirls. Suntem prietene virtuale în sensul că băieții noștri își doresc diferite tipuri de experiențe cu noi. După unele spectacole ar tinde să ne sune sau să poată face schimb de mesaje și nuduri cu noi. Este foarte frustrant in ce perioada politica unor site-uri împiedică partajarea ID-ului Snapchat și alte detalii de acest soi. Dar oricum, întocmai și atunci in ce perioada este permis, devine o gunoi gestionarea tuturor băieților cu plățile lor.

  În VGF, puteți oferi . Voi scrie un paragraf despre asta în curând încât este cu siguranță minunat. O poți face de oriunde, cu mai mulți bărbați concomitent, cu fotografii și videoclipuri preînregistrate. Cu chinuitor poți face money mai ușor. Puteți oferi, de deopotrivă, venirea tradițională, tare. Ceea ce le place băieților de aici este că este tocmai „cam to cam” vreunul la unu, așa că simt că ai o relație exclusivă cu ei și, Doamne, îi poți face să plătească fără limită! Un pic ca chat-urile Skype. Și în sfârșit, pentru îndrăgostiți, puteți oferi „telefon ”. Este tocmai un poruncă audio pe care îl puteți efectua direct prin intermediul site-ului. O poți face și de oriunde. Mi-am petrecut după-amiezi rotunji făcând asta cu băieții mei in ce perioada aveam „problemele mele cu fetele” (nu știu să spun în engleză, dar ai înțeles!) și sunt și money 100% ușori.

  2) 2.100 USD în prima lună, conectând tocmai câteva ore după-amiaza

  Primul lucru care m-a speriat a fost „Băieți, lansați o versiune beta a unui site nou, aveți clienți…?”. Am înțeles rapid că în spatele acestui schiţă se aflau foști actori din industria camsite și antreprenori cu experiență, cu multe rezerve. Au o mulțime de clienți, par interesați în mod distins de relațiile 1 la 1. Par mai în vârstă, dar cheltuiesc ceva mai mult. Am primit solicitări imediat ce m-am alăturat site-ului. Am concubin.

  3) De pe telefon sau de pe computer, selecta ce preferi

  Indiferent ce doriți să vă verificați mesajele, să efectuați o sesiune de , o sesiune cam to cam sau o sesiune de pe telefon, o puteți face atât de pe computer, cât și de pe telefonul mobil. Este foarte tare încât este ca Snapchat. Puteți face o fotografie din aplicație și o puteți expedia direct. Nu este necesar să aveți fotografii și videoclipuri preînregistrate. Sunt destul de impresionat de experiența modelului. O face de dimineața până seara, indiferent unde mă aflu. Sunt mereu conectat cu băieții mei și câștiga money în orice moment al zilei (ultimul „întâmplare de întrebuinţare” a fost mesajul de într-un mall/cu fotografii reale sub flux. Tipul se petrece literalmente!).

  4) Uitați să așteptați în fața unei camere sau a unui chat public

  Cred că așa m-au prins băieții. La VGF nu aștepți în fața unei camere web. Treceți la „disponibil” atunci in ce perioada este în lege să primiți solicitări sau puteți întocmai să vă presetați disponibilitățile, aşa încât să știți în ce zile și ore doriți să primiți cereri. De fapt, nici nu trebuie să te gândești la asta. Aproximativ că uitasem că m-am înscris pe site in ce perioada am primit prima notificare text.

  Primiți o notificare text de oricare dată in ce perioada cineva vă expedia o solicitare de chat (o plată) pe site (pentru o sesiune de , cam-to-cam sau telefon de ). Trebuie tocmai să acceptați plata făcând clic pe un link din SMS și chatul se deschide în browserul dvs. de pe telefon. Un cronometru îi comunica utilizatorului cât timp mai rămâne. In ce perioada s-a terminat, închideți și așteptați următorul text.

  Concluzie:

  Prima dată am văzut VGF ca pe o oportunitate pentru money în plus, dar în 2 luni a devenit principala mea activitate. Ceea ce îmi place este că oferi ceea ce le place băieților: camere, mesaje text, apeluri. Nu este nimic de negociat, ei depun tocmai o solicitare și primesc un mesaj text pe telefon care comunica că au plătit deja. Îmi place și discreția încât am fost obligat să-mi arăt fața in ce perioada eram pe Chaturbate sau Cam4. Altcum, nimeni nu ia un spectacol de la un „interpret cu fețe ascunse”. În VGF, cele mai multe dintre fete nu își arată fața sau o fac tocmai în timpul sesiunilor cam-to-camera in ce perioada ajung să-l cunoască just pe tip. Mă simt mai în siguranță cu el. În cele din urmă, ceea ce prefer este să nu pierd niciodată timpul. Întocmai și atunci in ce perioada nu primesc solicitări, sunt tocmai „online” pe site, telefonul meu este în buzunar și îmi fac propria combinaţie pe alte site-uri. Chat tocmai in ce perioada primesc o plată/solicitare. Aşadar nu fi decât money suplimentari.

  Un înfăţişare tampit (dar nu o problemă reală) este că tocmai au „salariat” câteva mii de clienți în noiembrie pentru a-și testa versiunea „beta” și azi începem să vedem mereu aceleași fețe. Cu greu aștept să deschidă site-ul și să primească noi clienți. Dar oricum, clienții încă plătesc, așa că nu este o problemă. Cu greu aștept să câștig mai mulți money!

  Sper că v-a fascinant primul meu paragraf. În curând voi scrie altele noi, despre „”, de pildă. De deopotrivă, scriu ceva despre noile metode de plată pentru camgirl, azi am pierdut Firstchoice Pay. Vor fi mulți concurenți noi în industrie și vor exista noi oportunități pentru noi. Deocamdată, VGF oferă PAXUM, de pildă. Dar oferă și plăți prin transfer bancar oriunde în lume pentru tocmai 1% taxa, așa că asta am ales.

  Pentru inregistrare/descoperire site-ul: http://www.virtualgirlfriend.live

  Din Paris cu dragoste,

  manon

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.